Vettel haalt uit naar Verstappen: "We weten allemaal dat Max nerveus rijdt"

Sebastian Vettel is niet erg te spreken over de rijstijl die Max Verstappen hanteerde tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Na afloop van de race klaagde hij dan ook steen en been over de Nederlander. Verstappen zou in zijn ogen nerveus, te langzaam en onvervaren zijn. 

Verstappen en Vettel vochten een paar prachtige duels uit op Silverstone, maar de Duitser kon de manoeuvres van de Red Bull-coureur nou niet bepaald waarderen. Al tijdens de eerste clash tussen beide heren stak Vettel zijn welbekende handje omhoog. Na afloop was de Ferrari-rijder iets afgekoeld maar kon hij het niet nalaten nog een paar pittige uitspraken te doen over Verstappen.

Over de eerste verdedigende actie van de Nederlander, meldt Vettel het volgende tegenover Autosport.com: "Het zou niet eerlijk zijn om te zeggen dat ik het had verwacht, maar we weten allemaal dat Max op die momenten wat nerveuzig rijdt. Hij probeert enorm stug te verdedigen, maar op een bepaald moment moet je aan je lijn vasthouden."

Vettel noemt Verstappen dus nerveus, maar daar blijft het niet bij. De Ferrari-coureur stipt ook nog even aan dat de 19-jarige Nederlander een gebrek aan ervaring heeft, waardoor hij soms niet precies weet hoe hij moet reageren. "Ik weet zeker dat Max nog wel kalmeert, want hij heeft natuurlijk nog steeds niet echt veel Grand Prixs gereden", aldus Vettel.

Hoewel de viervoudig wereldkampioen wél toegeeft dat Verstappen niet buiten het boekje is gegaan, snapt hij niet waarom de Nederlander hem niet gewoon liet passeren. In de ogen van Vettel was de Red Bull-coureur toch te langzaam om hem voor te blijven. "Of Verstappen over de grens ging? Nee niet echt, maar je kunt je afvragen wat het hem heeft opgeleverd. Het was duidelijk dat wij sneller waren en we hebben hem dan ook gepakt na de pitstop", zo sluit hij af.

Reacties (1349)

 • Jerry Vloon
  Ten eerste heeft Vettel Max zowat het publiek in geduwd, daarna knijpt Max Vettel iets af en loopt die duitser direct te miepen. En wat wil Vettel verder dan? Dat iedereen die een langzamere auto heeft maar "gewoon" aan de kant gaat? Volgens mij gaat dit spelletje niet persé over wie de snelste auto heeft, maar ook wie er het beste mee om kan gaan. Ik durf, zonder oranje bril op, te zeggen dat Max een betere wagenbeheersing heeft dan Vettel, die zichzèlf nog niet eens kan beheersen. Ik krijg een beetje het gevoel van grote auto, kleine piemol compensatie. Vettel moet eens een keer ballen tonen, trouwens net als heel wat meer coureurs die gewoon aan de kant gaan als er een mercedes of ferrari in de spiegel verschijnt. Max is een relevatie in de F1 en er zijn een aantal coureurs die hier niet mee om kunnen gaan, omdat ze in gaten krijgen dat ze "oud" worden en niet meer standaard in de spotlights staan. Vettel is nog steeds een goede coureur, maar moet stoppen met janken. Kijk naar Alonso hoe hij omgaat met zijn situatie. Ik meen te weten dat Alonso een dergelijk gevecht met Max zeker zou hebben kunnen waarderen. Zo, dat lucht wel ff op.
 • Paul Janssen
  Door dit gevecht.... moest Vettel wel de undercut doen, hierdoor dus vroeg naar binnen en aan het eind dus bandenproblemen..... Hierdoor won Max weer n plaats. Alleen al om die reden maar ik kan er nog wel n paar opnoemen moet Max zn plaats goed verdedigen. Het is een wedstrijd, geen theekransje. En wie nerveus was.... dat was Vettel na die eerste inhaalpoging. Kijk maar naar beelden toen hij weer eens toe reed...hij moet hebben gedacht.... hoe ga ik dit kunstje nu flikken. En hoe meer F1 coureurs dat denken, hoe beter Max ervoor staat. En bij dit alles maakt het ook echt niet uit dat Vettel aan leiding gaat van WK. Waar is de pure vechtjas en racer Vettel gebleven die bij red bull de wk's aaneen reeg..... Hamilton is ernstig veranderd en zeer arrogant, beetje rijke stinkerd gedrag, En Vettel is ook aardig negatief veranderd. Hoop dat Max gewoon Max blijft. Vechtjas en pitbull in F1 wagen.
 • Igor Maria
  Ik krijg zo ongelooflijk braakneigingen van het gezwam van die wannabee coureur. #Vettel ga fijn met treintjes tjoeketjoeke spelen en laat het racen over aan jongens met ballen in hun broek. Ja door de pitstop ging je voorbij max, maar alleen omdat zijn stop iets te lang duurde door een wielmoer links achter. En wat heb jij daar dan mee gewonnen blufbak !! Een volledig aan gort gereden band net voor de finish die je veel punten kost en Max weer voor je bracht omdat jij en je ferratsi de banden niet heel kunnen houden over hetzelfde aantal ronden dat Max dat wel kan. Je bent gewoon een jankmuil die teerd op wk titels die red bull je gegeven heeft en die je met wat pech nooit meer haalt omdat je een incomplete automobilist bent die niet durft te knokken voor een positie. En nu bakkes houden en leren racen #Vettelientje.
 • Jan-Pieter Kooman
  Denk niet dat Vettel bedoeld dat Max te langzaam is maar de Red Bull, Vettel moet niet zeuren dat hij het onlogisch vind dat Max hem niet liet passeren omdat hij toch sneller is, als je sneller bent plaats je een inhaal actie Maar je passeerde hem bij een pitstop niet in een duell. Het is wel een race en hij verdedigd zijn positie op een eerlijke manier, achteraf had ik wel graag willen zien wat de afloop was geweest als Max met zijn pitstop wel voor Vettel was gekomen, was het Vettel dan wel gelukt om max alsnog te passeren? Uiteindelijk kwam Max wel eerder dan Vettel over de eindstreep, en als Max hem niet zolang had kunnen ophouden in de beginfase dan was Vettel waarschijnlijk wel voor Max gefinisht, dus een geslaagde race van Onze trots Max Verstappen.
 • Koen Wildervanck
  Die vent moet is ophouden met zijn gezeur. Max rijd te minste en laat zich niet zo maar inhalen. Vettel is te verwent dat men te gemakkelijk aan de kant gaat zoals hulkenberg. Hallen het is racen niet saaien optocht zoals het nu al heel vaak is. voorheen was het veel leuker kijken nu is er geen reed aan en nu met max komt er weer wat leven in de brouwerij maar die lui vettel moet nu toch echt werken om zijn plaats te bebouwde en dat is niet gewend. Vond een mooie actie van max op vettel. max zat er voor en vettel duwt hem van de baan bocht er op duwt max hem van de baan zo hoort dat en prima van de fia dat ze er niks mee doen. Vettel moet maar is gaan leren rijden als max hoe je moet racen en niet optocht rijden!!!
 • Willy Humphries
  Ik gun het Verstappen van harte hoor en ben absoluut geen Vettel fan maar het is een weinig objectief artikel. Vettel zou het volgende gezegd hebben aldus het artikel: 'we weten allemaal dat Max op die momenten wat nerveuzig rijdt'. Daar wordt vervolgens van gemaakt dat Vettel Verstappen dus nerveus noemt. Nerveus zijn of op die momenten wat nerveuzig rijden zijn twee verschillende zaken. Dan meldt Vettel dat Verstappen een gebrek aan ervaring heeft, waardoor hij soms niet precies weet hoe hij moet reageren. Niet iets wat je Verstappen kwalijk kan nemen maar eerlijk is eerlijk.... Er zullen er tussen zitten met meer ervaring dan Verstappen maar op momenten ook niet weten hoe te reageren.
 • Frank van Rijn
  De koppen van de posts hier en op F1fans.nl worden wel een beetje erg aangedikt t.o.v. de artikelen, dat mag wat mij betreft best een beetje meer op de feiten toegespitst. Maar het is algemeen bekend dat als meneer Vettel iets niet zint hij er op diva-achtige manier zijn beklag over doet. Een deel van de charme van formule 1 is het verdedigen van je positie, dat lijkt ie zelf helemaal vergeten te zijn. Wat mij betreft zorgt Max juist voor een frisse inbreng en het is alleen maar extra leuk dat ie Nederlander is, maar anders was ik toch wel fan van 'm geweest. En Max te langzaam, nerveus en onervaren? Ik zeg Brazilië vorig seizoen...
 • Justin Jean-Pablo
  Rayno Djemadi lees een KA hier! Er staat ...Hoewel de viervoudig wereldkampioen wél toegeeft dat Verstappen niet buiten het boekje is gegaan, snapt hij niet waarom de Nederlander hem niet gewoon liet passeren. In de ogen van Vettel was de Red Bull-coureur toch te langzaam om hem voor te blijven. "Of Verstappen over de grens ging? Nee niet echt, maar je kunt je afvragen wat het hem heeft opgeleverd. Het was duidelijk dat wij sneller waren en we hebben hem dan ook gepakt na de pitstop", zo sluit hij af..... Hij klaagt en nog zegt hij dat max niet over de grens ging! Ik vind deze Guy met de dag irritanter worden. Ga gewoon racen!
 • Tim Vrancken
  Haha jaa want hij was zoveel langzamer dat hij hem alleen maar kon inhalen door zijn undercut. Max z'n pits duurde een halve seconde te lang. Hoewel ik betwijfel of hij voor Vettel de baan op was gekomen bij een correcte pits... Vettel blaast weer hoog van de toren maar met race skills kwam hij in ieder geval niet voorbij Max. Sebasje kan wel roepen dat Max nerveus rijd, zelf ketste hij n paar weken geleden Hamilton nog bijna van de baan. Dat noem ik pas 'nerveus' of 'jumpy' achter het stuur. Kijk maar naar de strafpunten op de superlicenties en zeg dan nog maar eens dat Max gevaarlijk rijdt lieve Sebas...
 • Marcel Knegt
  Vettel moet eens een keer stoppen met het bekritiseren van anderen en een spiegel kopen. Vorige week Hamilton en wat zat hij er naast. Deze week is Max aan de beurt en wat zit hij er weer naast. Max mag zijn positie verdedigen. Het is altijd nog erop en er over, dan is het gebeurd. Hijzelf "duwt" Max er de eerste maal af en de tweede bocht lag Max echt iets voor Vettel. Dus mocht hij zijn wagen laten staan. Max kent de regeltjes en gaat daar, al is het op het randje er handig mee om en is zeker niet zenuwachtig, hij verdedigd alleen maar. En ja verwende mannetjes kunnen daar slecht mee om gaan.
 • Jan van Mouwerik
  Lewis is tenminste eerlijk als 't ie achter Max zit: "I can't pass this guy". Vettel moet natuurlijk gelijk weer jammeren als Max 'm een lesje stuurmanskunst geeft. Eerst Max zo ver buiten de baan duwen, dat-ie zelf ook buiten de baan komt en dan in de volgende bocht gelijk het handje omhoog als Max z'n lijn houdt en hij zelf buiten de baan komt. Jammer, dat zo'n topcoureur zulke vervelende karaktertrekjes blijkt te hebben. Trouwens, wie was het ook al weer, die vorig jaar liep te jammeren en te klagen met als resultaat de 'Max-Verstappen-regel', die 't ie vervolgens zelf als enige overtrad?
 • Patrick Nieuwkoop
  Je zet jezelf toch weer voor lul Vettel. Ga je lopen roepen dat Verstappen te langzaam rijd, maar je geeft vervolgens toe dat je hem niet kon passeren. Volgens mij geeft dat juist aan dat Verstappen ondanks zijn langzamere auto je toch voor weet te blijven. Dat zegt veel over Verstappen zijn rijkwaliteiten, maar wellicht nog meer over die van jou. Ga lekker een andere sport beoefenen of stop met iedere keer te zeuren als het een beetje moeilijk wordt. Want ondanks dat je een paar keer F1 kampioen bent geweest, gedraag je je als een klein kind die ze zijn lolly hebben afgepakt.
 • Alex Wensveen
  Is dat niet het punt van dit spelletje, proberen iemand die voor je rijdt inhalen en die persoon probeert dat te voorkomen Hem laten passeren omdat ie toch sneller is zou feel fans van de autosport opleveren. Saai wordt het dan En hij had notabele een pitstop van Max nodig om voorbij hem te kunnen komen. Dat zegt wel iets over je capaciteit als coureur Hij kan het gewoon niet hebben dat dat knulletje wat in zijn ogen nog niet droog is achter zijn oren hem alle hoeken van de baan laat zien en in een gelijkwaardige auto hem helemaal zoek zou rijden
 • Rob Bezembinder
  Vettel is een kleutertje die lacht als hij een snoepje krijgt maar huilt als hij zijn zin niet krijgt. Wat een flapdrol zeg!! Omdat Max te langzaam is komt hij hem niet voorbij?! Feit is dat Herr Vettel zijn banden kapot heeft gereden met proberen "langzame" Max voorbij te komen,en uiteindelijk een podium in rook op zag gaan.niet alle coureurs heten Hulkenberg die gewoon de deur wagenwijd openzet als er iemand voorbij wil. OVERTAKING IS AN ART!! DEFENDING IS AN ART!! Max is samen met Alonso de enige die dit snapt.
 • Frits Smeets
  Het is een kunst om kritisch naar jezelf te kijken. Onze 4voudig kampioen verwacht zeker dat er een rode lopen voor hem wordt uitgelegd. Of dat je dankjewel zegt als je van baan wordt geduwd als je je plek verdedigt. Als je het nou over ervaring hebt. Seb is groot geworden toen de top 1 meestal een halve ronde voorsprong had op de nr 2 na een race. Nu de teams steeds meer bij elkaar in de buurt komen en de driver het verschil maakt valt hij door de mand. Een grote mond levert je niks meer op. Grote ballen daarin tegen des te meer.
 • Rob Wienen
  Juffrouw Vettel moet niet zeuren... Max was de betere van hun twee in de directe confrontatie.... Enkel via een pitsstop kon Vettel erlangs. Max reed conform de regels en werd in eerste instantie door Vettel gedwongen buiten de baan te rijden.... In de daarop volgende bocht nam Max correct revanche door Vettel buiten de baan te duwen........ Vettel kan gewoon slecht tegen zijn verlies....... Nóg stommer waren de kapotte banden bij Ferrari op het einde...... ook dat hebben ze bij Red Bull beter opgelost bij Max!!
 • Sandra Polhout
  Max beef ervaring zat, die jongen is racen met de paplepel ingegoten. Is ie te langzaam? Mwah, ligt meer aan de auto dan aan Max denk ik zo. Is ie nerveus? Denk eerder dat Vettel nerveus is dat ie het gevecht aan moet gaan met een jongen van 19 die niet voor hem wijkt ook al is ie ooit wereldkampioen geweest. Heb afgelopen zondag weinig raars gezien, want Vettel duwde Max eerst wijd en een minuut later gebeurd het andersom. Wie huilt er weer? Vettel. Zucht. Hij is het rijden niet verleerd maar wat kan ie miepen af en toe!
 • Roy Nijhof
  Dat het onlogisch is dat iemand in de remzone nog iets kan doen snap ik maar je kunt Max moeilijk nerveus noemen. Zo op de limiet van de auto tijdens het remmen nog van richting veranderen vraagt een hele bijzondere wagenbeheersing. Want ik zie Max daardoor nooit in problemen raken of rechtdoor schieten met een blokkerend wiel oid. Dat je dat als Vettel niet begrijpt, geeft je niet het recht om zo over een ander te praten zoals hij dat ook al over de start van Bottas deed. Misselijk mannetje is het ook eigenlijk.
 • Misty Zen Kate
  Misschien ligt het aan mij meneer Vettel maar zolang er geen blauwe vlag gewapperd word hoeft max dus helemaal niets! En hoe die het doet lekker belangrijk als die het gat maar dichthoud. Ach... Sommige mensen moeten altijd wat te klagen hebben. Je plek verdedigen is ineens in Vettel zijn ogen nerveus en onervaren rij gedrag nee meneer Vettel je baalt gewoon Dus voor de veiligheid moet die zich maar door iedereen in laten halen omdat een Mercedes of een Ferrari auto beter is. Hell no
 • Marc Grijmans
  Raar dat hij dit zegt. Eerst duwt hij Verstappen van de baan, krijgt hij een koekje van eigen deeg en steekt vervolgens z'n hand op omdat hij dat niet kan hebben. Later in de race doet hij hetzelfde bij Bottas en blokkeert vervolgens z'n voorwiel, die even later het zou gaan begeven... Als er iemand nerveus is om de strijd aan te gaan op de baan, dan is het Vettel. Dat hij 4 wereldtitels heeft, mag hij echt danken aan de goede auto's die Red Bull gebouwd hebben van 2010 t/m 2013.
 • Rob van Berkel
  sjonge wordt beetje moe van vettel en z'n uitspraken dit was racen en max verdedigt z'n plek moet je dan deur open laten en ga er maar voorbij niet bij max dan moet je van goede huize komen en dat weet elke coureur maar omdat meneer z'n linker band kapot rijd en hierdoor achter max eindigde op plek 7 moet hij weer wat te jammeren hebben hij is niet opgewassen tegen max hij word zelf nerveus als hij achter max rijd Geef deze man een ballon en een zakje snoep de huilebalk
 • Sandro Provenzano
  Dat zegt hij wel. Neem nou Ricciardo die achteraan starte de enige die iets van racen afweet is Alonso daar moest hij nog ff zijn best doen om er voorbij te komen. De rest van het veld liet ricciardo gewoon lekker voorbij zonder strijd omdat hij een snellere auto heeft. De FIA zou daar gewoon strafpunten voor moeten geven. De gene die op geen enkele manier verdedigd krijgt 1 straf punt en word aan het einde van het seizoen van het totaal afgetrokken. Kijk dan word f1 weer spannend.
 • Martin van Os
  Zeg Max en Vettel maar naast elkaar in dezelfde wagen.. kijken wie er beter rijd. Max is 1 van de absolute toprijders van de Formule 1. Vettel is teveel bezig met zeiken over alles en iedereen, let maar op wanneer Lewis weer #1 staat in het klassement ga je weer veel meer geklaag horen van Vettel. Hij heeft zich nu tijdens de race ingehouden omdat hij op het randje van een schorsing zit maar zodra er een paar punten zijn vervallen hoor je hem weer volop janken op de boordradio.
 • Lieke Cozzy
  Op Rtl zei heij gisteren toch geen enkel slect woord over Max,de vraag over het duel werd hem ook gesteld.Moest deze reportage waar zijn is het dik overdreven,hij geraakt Max simpelweg niet voorbij.Klaar!Hij duwde Max na Beckets van de baan terwijl er plaats genoeg was en Max volledige auto ernaast was,vond het goed dat Max hem in de chicane erna een koekje van eigen deeg gaf!Maar ja dat hebben zulke kerels niet graag he als ze op hun plaats gewezen worden,Zielig!
 • Rolf Ratelband
  Die gast leeft in een totaal andere wereld. Hij zal eens een keer een bezoekje moeten gaan maken aan Vaticaanstad. Wellicht dat hij dan het licht ziet en eens normaal kan doen. En nerveus zijn is iets anders strijdbaar en daafkracht. Aangezien hij zelf in Bacou een in zijn ogen op ervaring en zeker sportief gebied iemand een zetje gevend dan maar even over het hoofd zien!
 • Michella van Donkelaar
  Dit soort uitspraken van Vettel verbazen me niet eens meer.. Vettel heeft zijn visie om Max nu wel duidelijk gemaakt... hij is te jong, wild en bla bla bla Misschien moet meneer Vettel eens leren omdenken : van veel onervaren races wordt hij vanzelf ervaren. En betreffende dat " te wild" ... is het een probleem of vind hij het een probleem... daar zit namelijk een verschil tussen meneer Vettel En dan nog 1 nieuwtje.... ouder worden gaat vanzelf...
 • Nik Dankers
  Snap echt niet dat een doorgewinterde coureur als Vettel niet kan genieten van een gevecht met wie dan ook, denk dat ze allemaal lui zijn geworden van al de snufjes in de auto, als je ziet hoe hulkenberg zich laat paseren door Vettel is echt om te janken en zo zijn er veel voorbeelden te noemen, het vechten het genieten, het respect hebben voor elkaar is er helemaal af, gewoon je rondjes rijden en je geld incasseren # waarzijndegoedeouwetijden#
 • Berry Bovenkamp
  Ons jank duitsertje deed hetzelfde bij bottas, maar ja voor fiarari gelden andere regels. Ik snap echt van zn levensdagen niet dat een team als ferrari zo'n mentaal instabiel persoon in de auto zet, wat een prutser zeg. 4x wereld kampioen, wat is dat waard als je een langzaam, onervaren en nerveus kleutertje niet eens kan inhalen. In een red bull nota bene. Haha moet ineens denken aan z'n spotje: HABEN SIE KEINEN WINTERREIFEN?
 • Dennis Hasperhoven
  Sukkeltje kan er weer eens niet tegen dat ie niet voorbij Max kan komen!! Voor dit soort gevechten om een podiumplek ga je toch f1 kijken!! Levenslange schorsing met zijn capriolen op het circuit tegen hamilton aanrijden omdat ie niet tegen zijn verlies kan in baku in Oostenrijk heeft bottas zogenaamd een jumpstart gemaakt omdat ie er niet voorbij kwam! En nu dit weer achterlijke schijtziek persoon je hoort niet meer thuis in de f1!
 • Wout Berk
  Zet die vent toch in een trap autootje met zijn gezeik. Dat Max kan racen hebben we in Brazilië wel gezien, in de zeikende regen van plaats 16 naar 3 rijden. O ja, hij haalde toen ook ene S. Vettel in (He tried to push me off) en spinde ook nog met 250 km per uur maar kreeg de auto toch onder controle en behield zijn tweede positie ten koste van Rosberg. Max zenuwachtig?? Nee, Vettel is gewoon bang voor hem, laten we het daar op houden.
 • Paul van Steen
  Daar hebben we onze jankerd weer, Max racet al ruim 12 jaar en is dus echt niet onervaren. Dat de rest van de langzamere auto's direct aan de kant gaan als ze een rode Ferrari aan zien komen rijden dat is hij gewend, maar ja als er dan iemand is die wel zijn plek verdedigd gaat hij weer lopen zeuren. Er zouden veel meer coureurs als Max moeten zijn en minder van die makke lammetjes die voor de grote boze huilende wolf aan de kant gaan.
 • Sandro Provenzano
  Hahaha wat het verstappen heeft opgeleverd... nou ten eerste dat hij niet zo'n sorry hoor kneus als hulkenberg is die bij voorbaat al snellere rijders voorbij laat gaan zonder enige vorm van verdediging en ten tweede dat het Vettel zijn voorbanden heeft gekost dat duel met Max. Zo kon Max toch als langzamere rijder bijna het podium beklimmen. Topper die Max.
 • Marc Hirsch
  Soms heeft Vettel wel n punt, eerlijk is eerlijk, maar er waait n andere wind door de F1 en na al die jaren waarin div coureurs beetje op routine hun rondjes reden tegen de bekende en berekenbare "tegenstanders" weten ze niet hoe om te gaan met een zeer talentvolle jonge ietwat onervaren druistige Max. Andere lijnen, fe?lere aanvallen en verdedigende acties voelt de gevestigde orde als een angstige bedreiging
 • Ramon Exposito
  Max heeft Vettel anders mooi tot een undercut gedwongen. En daarnaast, Barcelona 2016, daar was het ook een Ferrari die achter Max zat en er niet voorbij kwam. Wellicht een optie voor Dhr. S. Vettel om bij de FIA aan te kaarten dat de punten op basis van vermogen worden verdeeld, scheelt zomaar een hele race....... Om met de woorden van de grote Senna te eindigen: "een echte racer gaat voor het gat en verdedigd altijd"
 • Marcel Hulsbosch
  Ach moet kleine baby vettel eens een uitleg hebben over her spelletje misschien als het om punten gaat kan en mag je je gewoon verdedigen en dat deed max heel netjes volgens mij vettel gaf jij max de bocht er voor net zo veel ruimte dus ben jij dan ook een nerveuze rijder wordt volwassen vent en rij jank niet zo de hele tijd ga anders weer lekker in de hoek zitten met je handjes over elkaar pannenkoek. Hahahahaha
 • Paul Bosten
  Wat een amateur die gast, vorig seizoen zei hij nog na veel ruzies en gescheld, wat het voor een geweldige coureur is. Dat zegt meer over Vettel wat hij een slechte verliezer is. In de eerste pitstop was hij misschien slimmer maar op het einde Red Bull en Max. Zij gingen voor zekerheid en die amateur Vettel rijd zijn band de kut op en eindigd achter Max. Wie is hier nu onervaren. Randdebiel!!!!
 • Laszlo Petro
  Ik hoorde jullie Maxje ook jammeren ivm Vettel of horen jullie Hollanders alleen maar wat je horen wilt?? Of mag Maxje alles zeggen en doen en iemand anders moet in het gelid lopen van Maxje, begrijp wel dat jullie allemaal Oranje gekleurd zijn maar wel af en toe die oranjebril is afzetten en ook is neutraal bekijken en volgende race rijd zal iemand anders de pineut zijn als Maxje er niet voorbij geraakt??
 • Naka Tomi
  Ach die arme Vettel, op de baan kan hij het niet winnen van een 19-jarig pikkie, dus dan geeft hij hem nog even een sneer na. Heel volwassen! Nerveus... in het geheel niet. Te langzaam, misschien, maar dat is enkel aan zijn auto te wijten, als iemand zo langzaam is dan zou je hem makkelijk voorbij moeten kunnen. Onervaren, ook niet, 19 jaar en 50 grand prix's op je naam. I rest my case
 • Rob van Deursen
  Verdedigend rijden is een kunst schijnbaar want ik heb er een aantal gezien die laten de deur open staan en kom maar gratis er voorbij man man knokken wat je waard bent ongeacht al ben je trager,mits het binnen de regels is en dat was het wel,ze mogen wel weten dat ze verstappen niet zomaar even inhalen,check hulkenberg die liet n gat kon een vliegtuig doorheen!,zoals max zegt gas erop
 • Robert Giesen
  Vettel is gewoon niet opgewassen als er ook maar 1 rijder voor hem rijd. Vettel kan alleen zonder weerstand winnen. Het maakt niks uit wie voor hem rijd alleen Max zet hem totaal voor schut omdat hij met zijn Ferrari een mindere Red Bull voorbij komt. Dat noemen ze kwaliteit iets wat hij nu mist als 4 voudig wereldkampioen!!!!!!! Op dit moment is hij geen kampioen waardig en dat steekt. GO MAX GO !!!
 • Alex Luijmes
  Wat het heeft opgeleverd mr. Vettel...?! Dat jij eerder naar binnen moest omdat je 1e setje banden op waren en uiteindelijk achter Max eindigde omdat je 2e setje banden het ook niet meer tot einde race volhielden. En begin aub niet over nervositeit , want met je clash tegen Hamilton een paar races terug achter de safetycar leek mij een eerder geval van nervositeit ipv van een braketest van Hamilton.
 • Bas Meusen
  Erg onnozel van meneer Vettel, gaat het even niet hoe hij het wilt dat zeurt hij meteen! Rijd hij volgende week aan kop en wint hij dan is het feest! Maar wat deed hij dan eigenlijk allemaal om Bottas van zich af te houden?? Als dit Hamilton was geweest dan had hij dat prachtig gevonden, want dit is toch wat een echte coureur wilt: vechten en racen voor elke positie en elk punt!
 • Roy Van de Laar
  Het is juist leuk om te zien dat er weer gevochten wordt op de baan. Als ze zoals vettel zegt elkaar maar voorbij moeten laten gaan wordt het weer lekker saai. En waarom ??? Omdat vettel bovenaan staat in het klassement moeten.ze.hem.maar langs laten . Als je max echt zo'n pannekoek vindt en je bent sneller haal hem dan 'gewoon' in. Ik word zo moe van dat gejank van die duitser
 • Michiel de Wolf
  Laat die sukkel formule E gaan rijden als je over ervaring spreekt gaat Max veel verstandiger met zijn banden om bijvoorbeeld en heeft veel meer rust in de auto dat zie je aan zijn lijnen. Ik vind hem nog steeds een combinaties van Senna en Prost , gevechten om ten koste van heel veel willen winnen maar toch ook zeer calculerend rijden om constant te kunnen finishen.
 • Opie Roel
  F1 betekent toch racen, of heb ik het mis ? Racen betekent toch snel zijn, iemand voor blijven en niet alleen snelle auto's besturen. Dus Vettel is in mijn ogen niet goed genoeg om een talent als Max op een normale manier voorbij te komen. Hij heeft daar een pitstop voor nodig. De crybaby cq azijnpisser moet gewoon anders leren rijden en stoppen met alles zijn richting uit te praten.
 • Roy Ponse
  En Vetteltje. Ben je je speentje en luier weer ergens verloren? Owja......je babyfoon zit in dat rode autootje met die kapotte linkervoorband. Kom op man........zoals Max racet, moet iedereen racen. Jouw vriend Schumi reed toch ook om te winnen. Als jij dat nou eens ook gaat doen ipv constant lopen te janken. Je was er toch voorbij na je eerste boertje......eh pitsstop.
 • Corina Slingerland - van der Perk
  Volgens mij was Vettel toch de persoon die zijn band aan flarden reed omdat hij te lang doorging! En was het Max die het zekere voor het onzekere nam en nog een banden wissel deed om dat probleem tegen te gaan. Wat nou onervaren?? ... Vettel is een slechte verliezer!! Als hij op het podium had gestaan, was er niets aan de hand geweest!! Huilebalk!!
 • Samäntha Merten
  Misschien moet vettel even de herhaling op groot scherm gaan bekijken !!! De actie van Max naar Vettel toe ( in vettels ogen ) is exact dezelfde actie als die nog geen 5 seconden ervoor dat Vettel Max van de "baan" dwingt !! Denk dat de blokkendozen nu wel zijn uitverkocht met al dat gejank van hem ! Bang om zijn plek in de top te verliezen aan Max!!!
 • Edwin Hol
  Waar maakt Vettel zich druk over. Als hij een beetje coureur was geweest had ie Max zo voorbij gereden. Maar dat lukte hem niet na zijn ' jarenlange ervaring als F1 coureur' Dus niet zeuren gewoon jouw betere erkennen. Als de Redbull straks wel kan meekomen met Ferrari en Mercedes, dan houd Vettel vanzelf zijn mond. Dan moet hij genoegen nemen met plaats 3 of 4.
 • Harry Weber
  Iemand die nerveus rijdt, maakt fouten. Helaas voor dhr Vettel rijdt Max nagenoeg elke race foutloos dwz dus helemaal niet nerveus. Max rijdt RB als een kartje en dat kunnen er maar 3. Dat zijn Max, Lewis en Fernando. Aan de rijstijl van Max, meneer Vettel, kun jij je nog een puntje zuigen. Je zult altijd de mindere zijn in een gelijkwaardige wagen
 • Barth Van de Ven
  Meeheeee mijn wk puntjes..... hij moet niet zo zeiken want als je zo veel beter en meer ervaren bent was je hem wel gelijk voorbij gegaan. Plus is het zo dat Max helemaal niet aan de kant hoeft. Is gewoon vechten om een positie en als vettel daar door zijn banden verrot rijd heeft max daar misschien weer profijt van later in de race. Hij moet is kappen met janken.
 • Patrick de Graven
  Man man man vettel heeft volgens mij het liefst iedereen hem zonder slag of stoot voorbij laat omdat ie in een ferrari rijd. Hij kan het gewoon niet hebben dat max lak aan dat soort dingen heeft en gewoon racet ipv te janken en handjes uit de cockpit te steken. Alleen al om dit soort reacties hoop je gewoon dat crybaby vettel elke race de grootste pech heeft.
 • Karim Bourchid
  Is deze vent serieus?! Dit is de zelfde vent die Hamilton bijna af heeft gereden. Hij is de laatste die iets over nerveus rijden moet zeggen. En wat betreft verstappen hij moet niet zeiken, als mensen zijn die nerveus zijn, zijn het wel de mensen die achter verstappen rijden. Tja want die heeft het niet cadeau. Gasten zijn allang al vergeten wat echt racen is
 • Tim Vrancken
  Haha jaa want hij was zoveel langzamer dat hij hem alleen maar kon inhalen door zijn undercut. Waar max z'n pits een halve seconde te lang duurde... Hoewel ik niet zeker weet of hij voor hem de baan op was gekomen als de pits wel was gegaan zoals het zou moeten... Enfin Vettel blaast weer hoog van de toren, met race skills kwam hij er in ieder geval niet voorbij.
 • Henri Oude Nijhuis
  Wat een zeikerd zeg, hij kan gewoon niet op tegen Max, Max is een zeer goeie verdediger en kan super rijden. Hij kan hier zelfs nog iets van leren. Wie is hier nou nerveus Vettel, geef eens een keertje toe dat jij een agressief en een zeur ventje bent.!!! Ben je al vergeten dat jij met opzet tegen Hamilton botste.!!! Wie is er nou nerveus en agressief.!!!
 • Timothy Woudstra
  Ik heb verschillende artikelen bij verschillende media gelezen over deze uitspraken van Vettel mbt de battle met Max. Maar dit is de enige versie die erg ophitsend is. Hij gaf idd wel kritiek op het verdedigen van Max, maar hij maakte er ook geen punt van. Hier wordt gedaan alsof hij een oude vete aan het oprakelen is. En Max aan het afzeiken is Een beetje jammer dit
 • Hennie Cuppens
  Toch lachwekkend dit dat je met een mindere auto 2x een Ferrari kunt parreren,toont dat ie geen ballen meer heeft en het maar met een pitstop moet oplossen, had ie mazzel dat Max een slechte stop had,zeurpietje hij had gewoon een wedstrijd aan zn kont moeten hebben na Oostenrijk ,maar de mafioso zullen we betaald hebben FIA en FIFA lijkt veel op elkaar
 • Martin Van Der Waal
  Wat droeftoeter die Vettel. Als hij echt moet knokken voor zijn plek wordt het hem allemaal een beetje teveel. Misschien last van ster allures en denkt dat hij het via Max cadeau krijgt. Waar Max rijd is er eindelijk weer wat te beleven in de formule 1. In plaats van als een treintje van start naar finish rijden zijn er eindelijk weer pittige duels te zien.
 • Dopke Marcel
  Dus als Vettel op plaat 3 ligt en Hamilton komt achter hem en is sneller laat hij hem er zo maar voor bij. Want dat moet Max ook bij hem doen. Wat een sneue en zielige uitspraak. Je bent er toch om te racen en niet om rondjes te rijden. Laat die domme Vettel maar gewoon elke race uitvallen, dan hebben we ook geen last van zijn gejank. Nogmaals wat een zielig figuur.
 • Ruud Maton
  de eerste valse actie kwam van cry baby Vettel zelf toen hij Max na buiten drukte van de baan en dat Max dan stug ernaast blijft en hem een koekje van eigen deeg geeft maakt hem juist de meer ervaren en getalenteerd coureur van de twee nee die Vettel praat net hoe het em uitkomt weet je wat egt kansloos was die actie van hem op HAMILTON vorige gp
 • Christian Bos
  Jullie snappen alweer niet wat hij bedoeld. Tuurlijk is het mooi zulke races te zien. Maar zo vroeg in een race kost je dat als verdedigende coureur ongelofelijk veel tijd. Maar jullie willen alleen weer het negatieve zien. Tuurlijk kan Max racen maar hij moet ook nog wat dingen leren. Is toch normaal. En niks anders zegt die Vettel.
 • Richard van Schaik
  Dit blijkt maar weer hoe bang Vettel is hij ziet zoals iedereen dat ziet dat Max goed bezig is natuurlijk hij moet nog dingen leren maar hij is zeker een gevaarlijke voor de titel mits z'n auto het vol houd en er is wat meer actie op de baan leuker voor de kijker. Ik zeg max zet t voort en laat die Vettel maar lullen!Gr Richard .
 • Jon Rusch
  Meneer Vettel vergeet voor het gemak even dat hij door Max eerder de pit in ging en daardoor met de volgende set banden net de race niet uit kon rijden en daardoor zevende werd achter beide 'langzame' red bulls. Zonder Max was hij later gaan wisselen en had hij hem uit kunnen rijden.... Dat heeft Max dus juist WEL heel goed gedaan...
 • Wim van Lieshout
  Vergeet ff niet dat ie vorige week bij Lewis Hamilton bijna naar binnen reed als het hem niet lukt. Is gewoon een idioot die werkelijk alles doet om te winnen en dan ook werkelijk alles. En dan zeikt ie als ie Max niet voorbij komt. De sukkel !!! Boehoe ik heb een Ferarri en kom hem niet voorbij. Wissel maar eens van wagen dan kunnen we lachen.
 • Marco Jakobs
  Wat denkt ie nu dat Max maar ff aan de kant gaat!!?? K kan me nog een intervieuw herinneren met Rosberg,die kreeg te horen critical for the championship en Max zat voor hem,jeeez Max zij die,heb gewoon respect en hou op te zeuren man!! Ga hem gewoon voorbij! En bovendien drukte hij ook bottas naast de baan en die hoor je ook niet zeuren!!
 • Richard van Marion
  Als je sneller bent dan de auto voor je moet er voor bij gaan, als je zo goed ben maar dat is nog al moeilijk voor hem. Omdat #maxverstappen niet zo maar opzij gaat omdat meneer in zo Ferrari ding rijd. Deze acties is de reden dat we met ze alle kijken. We willen actie en niet een dom treintje waar ze met ze alle achter elkaar aan rijden.
 • Peter Jansma
  VETTEL bedoeld: Als Max Verstappen het hele jaar sterk is, dan is Max Verstappen een gevaar voor VETTEL zijn kampioenschap. Hij probeert op een valse manier Max Verstappen af te remmen. Hij wil natuurlijk dat de FIA Max Verstappen gaat afremmen. En VETTEL is al vier ( 4 ) keer kampioen?? Hoe heeft DAT kunnen gebeuren??? BYE, BYE VETTEL!!
 • Andre VanderHeyden
  Max and co critisize Vettel, Vettel has a go at Max. Max is the hero, Vettel is a moaner. On top of that articles are translated by the dutch media wrongly or out of context. Being Aus with Dutch ancestry I support Max and Dan. The bias towards Max however gets a bit over the top sometimes. Max is a great driver and so is Dan, amongst others.
 • Berthold Bouman
  Sebastian Blablabla is helemaal vergeten te melden dat hij Max bij zijn eerste inhaalpoging gewoon naast de baan duwde en een bocht later dus een koekje van eigen deeg kreeg. Maar ja, die rode mist he ... Gelukkig is Ferrari dat gemiep van Vettel ook zat, hopelijk is meneer Blablabla volgend jaar Ridder te Voet, kan ie daar weer over miepen :-)
 • Rolf Langedijk
  Wat een gezeur zeg als je dat zo leest, kom op zeg!!!as de ene kant verklaren Max deed niks fout maar hij liet me er niet voorbij kom op man je hebt een snellere Ferrari onder je kont en bent 4 voudig wereldkampioen, dus mond dicht en gassen met dat hok als je wil inhalen denk ik dan.
 • Ad Heijmann
  Voor deze actie's kijken we met z'n allen naar de Formule 1. Was helaas ook maar een van de hoogtepunten van gisteren. Er moet meer geracet worden ipv achter mekaar rijden of z zo maar iemand maar voor laten gaan die sneller gaat.. Niet dus!! Dan hoeven we geen Formule 1 meer te kijken en is de carnavalsoptocht spannender!!
 • Manuel Schönberger
  Een hoop BLA BLA, maar het gaat uiteindelijk maar om 1 zin.... "........., snapt hij niet waarom de Nederlander hem niet gewoon liet passeren. In de ogen van Vettel was de Red Bull-coureur toch te langzaam om hem voor te blijven." En Max geeft hem gewoon de middel vinger ipv dat hij ze door laat voor een plaats zoals de rest.
 • Kiona Goris
  Wat n jankert zeg!!! Hij wil alles gepresenteerd krijgen anders gaat hij stampvoeten!!! Hij zou zijn grote arrogante nek moeten houden al helemaal na zijn te dom voor woorden actie tegen Louis hamilton( expres aantikken ) en dan ook nog doen alsof zijn neus bloed!!!! Kinderachtig slechte verliezer!!! Get a live sebbie??
 • Joffrey Angevare
  Ik zie een nieuwe regel voor volgend jaar.. ipv een DRS zone een claxoneer zone.. alle bolides een toeter.. als je twee keer toeterd moet diegene voor je aan de kant zodat je veilig kan inhale. En misschien een snelheids limiet van 30 km per uur... maakt het een stuk veiliger... coureur in harnas ook een idee???
 • Ludy van Noort
  Vettel moet niet blijven zeuren. Hij heeft laten zien dat ie een geweldig coureur is anders wordt je geen wereldkampioen. Laat dat nu ook nog zien, je hebt een snellere auto dan Max. Rij dan ook eens zo slim als die "snotjongen" en passeer hem gewoon met een geweldige inhaal actie. Laat het zien op de baan en stop met "janken"
 • Jordi Van de Pol
  Waarom verstappen hem niet liet passeren? Het is verdomme een race je moet die plek verdienen door in te halen en niet voor gelaten te worden coureurs die verdedigden zijn vele malen beter dan. Verstappen deed het verdedigen van zijn plek gewoon mooi en Vettel kon het niet hebben dat hij er niet voorbij kwam
 • Peter Molenaar
  ja is bekend dat het een enorme zeurkous is die Vettel een kinderachtig mannetje met teveel snot aan zn neus mist het enthousiasme en de spirit van Max en denkt dat hij een heilige is op de baan nou beetje jammer dan als Max nu eens een gelijkwaardige auto zou hebben kon hij iedere race kontje kijken .........
 • Robert Nijhuis
  Ik weet niet maar volgens mij heeft Sebje een hersenbeschadiging of zo " meneer snapt niet waarom Max hem niet gewoon liet passeren" eehm Sebje misschien omdat een wedstrijd is en het ging om een gevecht om een plaats, Sebje heeft last van Napoleon gedrag en denkt dat iedereen voor hem aan de kant gaat.
 • Han Schimmel
  Sebastian when your that experienced and driving in a ferrari with more top speed and horse power, I only can conclud that your a bad driver and dont blame the hero off F1. Look at the comment after the race from David Coulthard and your former team mate Mark Webber. You dont need this comments bro .
 • Miquel Polman
  Vettel maakt zich druk om niks, dit weten we toch allemaal? Een nietszeggend intervieuw..Vettel denkt nog steeds dat ie bij een zondags breiclubje zit...Gang is alles en dat doet Max verdomdes goed.Weer genoten van die klasbak! Vettel moet er maar aan wennen dat er gewoon eentje veel beter is.
 • Marcel Hendriks
  He vettel wie de bal kaats krijgt hem terug he, en wat jij deed bij hamelton was dat zo netjes drie weken geleden , dus zeik niet , mooi dat je zondag 7e werdt is je straf voor dat insident met max afgelopen zondag, wordt eens volwassenen misschien kan je nog wat leren van dat broekkie max verstappen
 • Patrick Laheije
  Vettel is gewoon gewend dat iedereen hem er gewoon l angs laat gaan... Helaas voor hem is er een halve gare Belg die in dat soort spelkltjes niet meedoet....en dan word onze oosterbuur pissig en gaat excuses liggen zoeken en onzin lullen... Ja zo'n 7e plek doet dus meer pijn dan als je liet overkomen...
 • Toos Pelster
  En hij als een klein kind. Kan niet tegen zijn verlies. Het is maar hoe je het bekijkt, lef tonen, laten zien wat je kan, voor de toeschouwers een mooie, spannende race laten zien, ja dat is Max. Je denkt toch niet dat hij zijn eigen leven en dat van een ander in gevaar brengt? Wij zijn fan van Max.
 • Loete Landman
  Deutsche grundlichkeit, als je iemand de grond inboort moet je het wel consequent doen. Als je Vettel heet en 4 voudig kampioen mag je gewoon op iemand inrijden zonder dat je daarvoor gestraft wordt. En dan klagen over iemand met minstens zoveel talent als hemzelf. Typisch geval van jammer
 • Erik Maeghs
  Als ze gaan rijden zoals vettel wil ..gaat de F1 naar de klote .....iedereen die snellere wagen heeft gewoon laten passeren ...voor dit soort gevechten op de baan komen de mensen kijken ...max heeft gewoon racespirit. ..wen er maar maar aan mr vettel. ..zal niet het laatste gevecht zijn tussen jullie
 • Jos de Clippelaar
  Ging om gevecht om positie, stewards zagen er niks kwalijks in, dus wat zeur je nou Vettel?! Moet ie maar als een mak schaapje opzij, net zoals een paar van de langzamere collega's? F1 is toch een racesport? En die trage pitstop van Verstappen was een dikke mazzel voor je, geen verdienste.
 • Willy Kaspers
  Wat zijn vele hier naief, op vele punten heeft Vettel gewoon gelijk, rijdt Max dit jaar erg agressief om het e.e.a. te compenseren met de langzamer RB13. Ervaring krijgt hij met de jaren, dat hij een enorm groot talent is, is duidelijk maar, "er is nog geen meester uit de hemel gevallenl".
 • Robin Rutten
  Vettel is zelf nerveus, hij weet zelf ook wel dat hij er niet langs kwam. En ja over de hele baan gezien was de ferrari sneller, maar door slim zn hybride systeem te gebruiken kwam de mof er niet voorbij. Als de rb competitief blijkt na de hongaroring, wil ik wel is zien of vettel max nog kan bijhouden!
 • Sebastiaan Op de Weegh
  Weer een hoop bla bla van hem. Het zou hem te lang duren voor hij er voorbij kon komen zonder zelf fouten te maken. Zolang het om een positie gaat moet je knokken voor wat je waard vent en niet als een mak schaap maar die rode of zilveren wagen voorbij laten gaan zolas sommige doen.
 • Maarten de Wilde
  Man man zegt Vettel sinds DRS er is wordt er niet meer geknokt op de baan.Alleen maar vingertjes in de lucht en klagen bij Charly.Ik zeg max heeft de grootste ballen van allemaal en rijd op het scherpst van de snee.Waar wij allemaal op het puntje van onze stoel zitten GO MAX
 • Frency Van de Westelaken
  Wordt toch zo moe van Vettel.....in ieder geval meneer Vettel rijdt Max meer volwassen dan jij......stuurt niet bewust in op een ander, loopt niet te janken over de radio, ik denk dat jij nerveus wordt van Max je ziet de nieuwe generatie en je weet dat je tijd bijna voorbij...
 • Martijn Ophuis
  Dit was wat mij betreft wel een voorbeeld van hoe racen hoort te zijn... Vettel wil binnendoor, Max komt buitenom en blijft ervoor... vervolgens wil Vettel buitenom in de eerste bocht van de chicane, dat kan natuurlijk nooit... Heb je wel eens gezien hoe ze in de MotoGP racen?
 • Martin van Rijswijk
  Die Vettel is een goede coureur. Tenminste dat denkt hij. Maar als max in die auto van hem zouw rijden dan zag je Vettel niet meer. Dan is max alweer thuis en heeft zijn prijs ook alweer op gehaalt. En dan komt Vettel pas over de finish die blaas kaak. Max is stukken beter dan hij.
 • Dennis Crusio
  Ik hoop serieus dat max volgend seizoen een betere auto heeft, dan hebben we cry baby Vettel weer terug! Die man is niet wereldkampioen waardig ondanks zijn eerder behaalde resultaten. Ik zou zeggen kijk ff terug, je doet het eerst zelf en word netjes terug gepakt, jankert
 • Marijke van Oosterhout
  Alzheimer Vettel uuu baku vergeten soms wielbangen van jou kant nou als ze het bij rb ineens voor elkaar hebben kun je je borst wel nat maken rijdt max helemaal het snot voor je ogen kan je met twee handjes in de lucht omdat hij gewoonweg niet zomaar zijn plek kado geeft
 • Johan Pater
  Haha hij wordt steeds gekker, ach ja als je je meerdere moet erkennen in een 19 jarige, die beter rijd in een slechtere auto dan de jouwe, waar je dan niet voorbij komt, maar alleen via een pitstop foutje, en dan zeiken na die tijd. Het is en blijft een klein kind die Vettel , cry baby
 • John Grand
  Juist de mensen die altijd lopen te zeuren over een ander flikken vaak zelf de meeste kunstjes ! Zo ook deze kermis klant in zijn botsautootje hij ramt tegen iedereen aan . Maar owee als hij zelf een tikkie krijgt . Die Vettel schijt in zijn lederhose de looser .... jawohl
 • John Grand
  Juist de mensen die altijd lopen te zeuren over een ander flikken vaak zelf de meeste kunstjes ! Zo ook deze kermis klant in zijn botsautootje hij ramt tegen iedereen aan . Maar owee als hij zelf een tikkie krijgt . Die Vettel schijt in zijn lederhose de looser .... jawohl
 • Kevin Theunissen
  Daar willen ze weer €120.000.000 voor gaan betalen!!!excl bonus, sponsers enz. , om dus niet daadwerkelijk te gaan racen.. Maar als je een snellere auto hebt, zou je dus als een mak lammetje je moeten laten inhalen???Misschien een toeter installeren? Wordt het nog makkelijkersneu
 • Ben Oostra
  Vettel weer Jan Wester?? Wat heeft deze toch te zieken.. laat hem zelfde beter rijden.. hij is niet eens goed genoeg om max voorbij te komen tijdens de race.. wat wil dit figuur nou.. te zielig voor woorden dit figuur.. Zou er als Ferrari fan maar trots op wezen.. wat een aanfluiting...
 • Michel van Oosterhout
  Wat een huilebalk is die man toch ! Wat wil hij nou ? Dat zijn tegenstanders diep voor hem buigen en excuses maken omdat zij op de plek van God Vettel rijden ? Hij denkt dat de hele wereld om hem draait ! Nee laat Max zijn normale rijstijl lekker houden en voor wat vuurwerk zorgen :-)
 • Rens Fasen
  Als vettel dan zo veel sneller was had hij hem net zo goed kort genoeg naar max kunnen rijden dat hij hem op het rechte stuk had kunnen pakken. Niet aanstellen en gewoon toegeven dat Max net zo goed of misschien wel beter kan verdedigen als hijzelf in zijn tijd bij Redbull. #gomax
 • Rush Pijman
  hij had straf moeten krijgen, maarj jean todt heeft bij ferari gezeten 1 en 1 ]= 2 gluipers en huilebalk vettel is zeer nerveus de vorige race en nu deze ook weer rijd met lekke band en en vuurzee zeer gevaarlijk vetteltje Max heb veel meer kwaliteiten dan jij druiloor.
 • Paul Janssen
  Vettel heeft wel gelijk hoor. Als je Vettel in de spiegel ziet moet je wel ff op de vluchtstrook gaan rijden zodat hij makkelijk voorbij kan, het is niet de bedoeling dat hij om die plaats moet knokken. Dan moet Max toch maar ff naar Hulkenberg kijken, die deed het goed
 • Bob Brouwer
  Ik vind het geweldig hoe men zich hier afreageerd, lach me echt slap om de commentaren wetende dat Vettel dat toch niet lezen zal. De reacties van een ieder hier geeft wel aan hoe een ieder zelf is. Wat kan jullie die Vettel nou toch schelen. We zijn toch voor Max of niet dan???
 • Karel Smeekes
  Wat een slappe zak! Max heeft het duel gewoon van hem gewonnen. Hierdoor moest hij vroeger een pitstop maken en kwam hij daardoor in de voorlaatste ronde in de problemen. Ik vind het een looser worden. hij is sneller, waarom probeert hij dan in de bochten in te halen. Zeer dom dit!
 • Davy Admiraal
  Wat ben ik die jankert zat zeg , zoveel ervaring en zo gefrustreerd dat hij zoveel fouten maakt. En dus verliest van max , in een veel langzamere auto. Wat een arrogantie denk dat als hij in een rode auto zit iedereen hem gewoon even voorbij laat . Pleur op man racen en je muil houden.
 • Bert Pas
  Vettel moet zeker niet zeuren hij had zwaar gestraft moeten worden toen die bewust Hemmelton aan reed , wat een voorbeeld voor jonge talenten .Gewoon die grote kop houden en gewoon een race uit vechten op de baan . Als je niet kan winnen van een jongere collega , ga dan naar huis .
 • Yvette Montulet
  Het blijft toch een ontzettende zeurpiet die Vettel. Max verdedigt en zorgt voor spannende gevechten. En Vettel heeft hem alleen kunnen pakken bij de pitsstop omdat die te lang duurde. Eeuwige zeikerd. Zolang hij wint is er niets aan de hand, wat laat je je dan kennen zeg. Zielepoot...
 • Andre Prins
  'Hoewel de viervoudig wereldkampioen wél toegeeft dat Verstappen niet buiten het boekje is gegaan, snapt hij niet waarom de Nederlander hem niet gewoon liet passeren.'...... nou mijnheer Vettel, dat heet racen en verdedigen van je plek en daar houdt het publiek van!
 • Hans Bloemers
  Hahaha te langzaam ligt aan zijn auto.nerveus.mm vettel zelf word nerveus achter max met zijn gezwaai en verliest concentratie achter max en voor een 19 jarige heeft die genoeg ervaring.en dat zegt dan iemand die zelf team collegas van de baan ramt
 • René Ketting
  Helemaal gelijk Martijn Zonneveld, je mening geven is helemaal goed, maar schelden en tieren en mensen de meest enge ziektes of kwalen toewensen doe je niet. Maar op social media mag schijnbaar alles. En gaan alle fatsoensgrenzen (als die er nog waren) overboord.
 • Dick Witteveen
  Yeah wright herr vettel en met jouw ervaring kon je het toch niet aan om gezien de hoeveelheid tijd die je had net als max ff een nieuw setje erop te zetten zodat je niet in tranen P7 kon laten noteren aan het einde .... geef je eigen fout nou eens een keer toe
 • Pierre Wiericx
  "Ik weet zeker dat Max nog wel kalmeert, want hij heeft natuurlijk nog steeds niet echt veel Grand Prixs gereden" Nee na al jouw Grand Prixwedstrijden zag de actie tegen Hamilton eruit alsof je totale zelfcontrole had.......
 • Milan Kostanjevec
  Die zeikgasten willen van begin tot eind maar gewoon wat rondjes rijden zonder iemand ooit tegen te komen op de baan, zo saai is deze sport dus geworden, behalve max. Zoals Bernie ooit zei: we hebben wel 100 maxies nodig om de sport weer interessant te maken...
 • Luc Broekhof
  Max Race,st, Vettel niet. in iedergeval niet zoals max dat kan!! En als je het over een concentratie verliezende en heet gebakkerde rijder hebt dan is dat Vettel wel, want na die botsing tegen Hamilton een paar GP terug had Vettel gewoon gewoon geschorst moeten worden.
 • Ramon Janssen
  Vettel is een blije duitser die helaas niet kan winnen. Het was een eerlijke strijd en vettel gaf Verstappen ook geen ruimte in een bocht. Dit is formule 1 rijden voor een plek en vechten voor een plek en niet aan de kant gaan want er komt een Ferrari of Mercedes eraan
 • Tom Maseland
  Op sommige stukken was max echt wel iets sneller! Dat kon je zien aan de camera's op de auto's maar wat zeikt hij nou hij eindigt gewoon achter verstappen. Ervaring heeft vettel ook nie dan was die wel eerder met zijn bandjes naar binnen gegaan dikke kneus is het.
 • Martijn van Steenhoven
  Door jongens zoals Max wordt er tenminste geracet. Door mannetjes zoals hij ben ik lang geleden gestopt met kijken. Maar als 1 eigenwijs goed coureurtje echt wil racen kijken er meer mensen iig weer de samenvatting en er zijn er zelfs nog bij die alles weer kijken
 • Piet Korving
  Jankebal Vettel...doet pijn he?,als je min of meer op je plek wordt gezet door iemand die Max heet&uit Nl komt?,en ook komt om te racen?+z'n plek verdedigen? ....eind goed,al goed :Max 4e..Vettel 7e....goed omgegaan met je banden ook btw.....
 • Mark Oudshoorn
  Het had zeker WEL zin om hem zo lang mogelijk achter hem te houden... zeker in deze race... als hij hem 5 rondjes eerder voorbij had gelaten was Vettel later de pit in gegaan en had zijn linkerhand het de rest van de race volgehouden... goed gedaan dus Max!!
 • Marco Kersseboom
  Media media en nog is media en dan zitten er nog van die azijnzeikers tussen die denken te weten hoe het werkt. Dit is racen en geen f*cking parade van snelle auto's. Et is vechten voor je plek en btw max deed wat hij moest doen racen en vechten voor zijn plek.
 • Angela Derkzen
  Wat een gelul" voorbij laten gaan omdat ik toch sneller ben aldus Herr Flickr, een plaats verdedigen heet dat en er dan niet voorbij kunnen met een snellere auto bewijst toch wel de klasse van onze Max. De ballen die Vettel mist heeft Max wel, wat een eikel hey!
 • Marcel Eberhard
  Sneue vent die Vettel..Als de pitstop goed was verlopen had Max weer voor hem gezeten...Nu masseltje voor Vettel n einde gevecht....racen om posities is prachtig om te zien..de deur open zetten omdat de ander sneller is...dan ben je geen racer maar een meerijder
 • Hans Besselink
  Weet niet wie op de Duitse rtl nog heeft gekeken naar de interviews na de wedstrijd , maar toen vroegen ze Vettel wat ie van het begin van de race van Verstappen vondt. Hij begon te lachen en zei : das waar kempfen !! Dus hij begint het te snappen !
 • Jeroen Stroo
  Vettel tsja Is van een generatie rijtje rijden .. Nooit geleerd wat echt racen is .. En ja dan komt er een dag dat een ventje van 19 jaar met groot talent voor je ballen rijd ... Ik zou zeggen deal er maar mee en anders een keer ophouden met janken ...
 • Robertino Van Den Oever
  Verschrikkelijk die Vettel heeft steeds commentaar over Max die hem weer niet voorbij liet. Vettel dat noemen ze nou ballen hebben,die jij nooit hebt gehad en nooit zal krijgen. Misschien een andere sport gaan zoek. Dammen of schaken of tafelvoetbal .
 • Matthijs Moddejongen
  Klinkt als de bange man die het noodlot ziet naderen, dat iemand beter en sneller dan hem is ( hooguit de pech heeftvan de mindere auto) Als er 1 persoon panisch reageert en volgens mij de enige in het rennersveld, is het hij wel. Dat is dan de ervaring van Vettel ?
 • Jerom De Boer
  NEHHH WAT EEN ONGELOVELIJKE JANKERD IS DIT> GA LEREN RACE< NIET IEDEREEN GAAT ZOMAAR AAN DE KANT!!! MOND HOUWEN EN RACES>>>>je Vettel ik was best wel beetje fan van je maar door dit onwijze gezeik totaal niet meer echt niet. man wat kun je zeuren bah!!!
 • Mitchel de Zwart
  Vettel raakt max waardoor hij naast de baan komt. Maar door heel die bocht en de bocht erna zit max bijna een halve auto ervoor. Volgens mij is het dan toch vettel die fout zit? Tenminste dat beweerde hij vorig jaar toen het andersom was.
 • Ronny Uiterwijk
  Ik wacht op de dag dat het precies andersom is. Kijken of meneer Vettel dan ook aan de kant gaat voor Max. Hoewel hij dan nog steeds niet meer ervaring zal hebben als Vettel zelf. Vettel zal dan ook wel weer wat te mekkeren hebben.
 • Jos Collaris
  Vettel is een zeurneus. Het talent Max doet dat wat Vettel in het verleden altijd deed. Deze zeurneus is alleen maar jaloers dat Max hem op korte termijn zijn achterste van de auto laat zien en hij Max dan niet meer kan bijbenen. Rot op zeg.
 • Carolien van der Velde
  Max nerveus? Hij blokkeerde geen voorwielen tijdens het verdedigen. Dus Max rijdt gecontroleerd en Vettel kan niet verdedigen! En dan ook nog zeiken over dat hij te langzaam is..... Ligt vast niet aan de auto maar aan Max....
 • Jan Rosema
  Vettel snapt nog steeds niet wat racen betekend. Dit is racen zoals het bedoeld is. Maar goed dat hij vroeger nog niet mee deed. Wisten ze toen wel raad mee en dat is wat Max ook op een geweldige manier laat zien. Vooral zo doorgaan!
 • Andre Holtzapffel
  Als die langzaam is rij ie er toch omheen net als Daniël deed Ja hij is ervaren en weet wat ie doet dat zagen we tegen Lewis. En Vettel word nerveus als Max achter of voor hem rijd dat weten we toch. Max eindelijk weer echt racen
 • Nijs Versluis
  Hij kan het niet hebben dat Max hem ovrertreft in rijstijl en inzicht!...Vettel reageert minder snel dan Max en is fysiek op een lager peil dan Max!...Max gaat niet over declimit en weet ondanks zijn leeftijd zeer goed waar hij mee bezig is.
 • Marco Lentelink
  Hahaha, vooral die laatste zin "...we hebben hem dan ook gepakt na de pitstops..." Volgens mij startte Vettel voor Max en is hij achter Max gefinisht En hij hoeft helemaal niet aan de kant te gaan, het gaat toch om een positie
 • Hendrie Heuver
  Dat heeft opgeleverd dat vettel eerder naar binnen dan gepland en daarna wellicht te lang met de set banden heeft gereden en een rondje met een kapotte band heeft moeten rijden en zo mooi terug viel naar de 7e plaats, top gedaan max !!!
 • Stefan van den Besselaar
  hahaha ik denk dat vettel een cursus inhalen moet nemen want als hij wereldkampioen is geweest en niet eens een " nerveus langzaam" mannetje voorbij kan die dan ook geen " ervaring" heeft dan vraag ik me eigen af wie de betere is
 • William Voss
  Ventieldopje ziet niet alleen het rode van Ferarri maar ook het rode van de achter lichten van Max. Talent is iets dat Ventieldopje nooit heeft gehad en na al die jaren mist hij blijkbaar nog steeds de ervaring om een top rijder te zijn.
 • Debby Wolfs
  Citaat: "snapt hij niet waarom de Nederlander hem niet gewoon liet passeren. In de ogen van Vettel was de Red Bull-coureur toch te langzaam om hem voor te blijven." Newsflash Vettel: Hij is aan het racen! Briefing gemist zeker?
 • Joost van den Bosch
  O ja, en dan nog iets. Dat geintje wat Hamilton eerder bij je uithaalde zouden ze in wat Amerikaanse sporten een zgn rookie move noemen. Je stonk er met open ogen in en ik denk dat ze bij Mercedes niet meer bij kwamen van het lachen.
 • Hans Roetgerink
  Ik weet wel dat Max niet nerveus reageerde. Ik zie dat Vettel zich weer nerveus gedraagt. Misschien probeert hij op deze wijze Max te intimideren. Vettel moet niet zeuren. Als het niet volgens de regels gaat, komt er vanzelf wel een straf, toch?
 • Ger Theeuwen
  Die Duitser heef altijd wat te mekkeren.hij kan het gewoon niet verkroppen dat zoon jonge jongen beter de wagen onder de knie heeft . Hij moet eens naar zig zelf kijken .hij rijdt als een kamikaze piloot .dat heb je wel in Oostenrijk gezien
 • Michiel van den Berg
  excuus voor de vettel fans, maar wat een dik vet over het paard getild slome slak in een te snelle auto, hij is gewoon te ver ingekakt om nog echt te durven racen, bah begin een steeds grotere hekel aan dit mannetje te krijgen.
 • Klaas Beerta
  groot gelijk die Vettel...alleen meneer de huilebalk vergeet ff dat hij in een Ferrari zit....Als Max in die auto zou zitten zou de heer Vettel um alleen bij de start zien...en bij de finish ...op het podium...wat een zielepoot
 • Nora Den Haan
  Hahaha begon me al af te vragen waar hij bleef met z'n gejank en ja hoor daar is tie weer :-) Hij is gewoon een jaloers oud wijf aan het worden met al dat gezeur over Max. Benieuwd waar hij mee aan komt na de volgende race.
 • Michiel Veldhuijzen
  maar op een bepaald moment moet je aan je lijn vasthouden."... hahaha dat was precies wat verstappen deed . Je bent gewoon een beetje een dommerik als je er dan op een stomme plek probeert naast te kruipen. vetteltje
 • Arthur Meerkon
  "Max needs to calm down...". says the guy who purposely drives into the side of Hamilton's car. Vettel is the one who needs to calm down and learn more.....Max is way ahead of Vettel when it comes to controlling ones emotions.
 • Henny Maas
  Ach...ach de druiven zijn zuur, wat een sneue reactie van Vettel. Stiekum doet hij het in zijn broek voor Max. Het is dat de auto van Max en Riciardo nog niet zo snel is als de ferrari, maar anders had hij mooi het nakijken.
 • Gerlof Fledderus
  dat gezeur altijd over blokken en zo.......pffff haal de regels van de jaren 80 terug. Toen waren er nog eens gevechten op de baan. tegenwoordig moeten ze maar aan de kant anders Word er niet ingehaald op een hele race.
 • GJ Vermeulen
  Hahahahaha Geweldig al die reacties Lang leve de media Max rijd top verdedigd En Vettel rijd top en verdedigd Dat is racen Iemand voorbij laten omdat ie langzamer rijd hoeft niet Gas erop May the best one win
 • Arnout de Man
  Vettel is na MIJN mening de meest onsportieve coureur van het veld. Altijd zeiken en zeuren op een ander. Als je ziet wat hij allemaal heeft gedaan in het verleden en soms nog doet moet hij gewoon zijn mond houden
 • Jack van Bennekom
  Het is dat het niet kan heppenheimer maar zet m eens in de auto van kimmi dan rijd ie jou wel zoek en ziek .en max nerveus? Haha als ik jou stuurbewegingen on board zie stuur jij wel nerveuzer dan max in zulke situaties
 • Harry Pal
  Vettel wordt/is zo irritant als Michael Schumacher. Altijd janken wanneer het tegen zit. Ik denk, wanneer het de laatste wedstrijd spannend wordt en Hamilton moet winnen, Vettel hem op zn Schumachers van de baan rijdt.
 • Frans Nievelstein
  Dat moet net dat Duitsertje zeggen. Zet Max maar eens in een gelijkwaardige auto. Dan heeft het Duitsertje na de wedstrijd een vergiftiging van de uitlaat van Max waar hij dan konstant achter zit de arrogante mafkees
 • Regina Wieringa
  Huilebalk, doet Max weer een keertje mee kan Vettel weer niet tegen zijn verlies. Wie ijs zijn band naar de kl*, Vettel en niet Max. Hij kan gewoonniet teen zijn verlies. Wie reed er laatst toch ineens tegen Hamilton aan?
 • Mari Vd Velden
  Vettel moet niet miepen maar rijden. Als hij zich wat meer op zichzelf concentreerde en niet op andere rijders dan lukt t hem misschien een race om niet steeds dat handje van t stuur te hoeven halen . MAX GEWELDIG!!!
 • Peter Stikkelbroeck
  Vettel heeft gelijk. De red bull is veel langzamer dan de ferrari. Andersom zou Max dit ook niet fijn vinden als ze hem van de wereldtitel zouden afhouden. Als de wagens nu aan elkaar gewaagd waren zou t anders zijn.
 • Britt van Tuel
  "Nog niet veel GP's gereden"... Nee Seppie, het waren er ook maar 50 met z'n 19 jarige leeftijd. Zeurt Seppie opvallend weinig tijdens de race, kan ie het houthakken niet laten na de race. Max nerveus? Wie neemt jou nog serieus?!
 • Ron Birx
  tuurlijk Seb je hebt toch ongelijk ,zal wel sneller zijn maar je hebt geen antwoord op zijn acties .Dus Sebje in je Ferrari dit noemen ze racen ,iets wat jullie oudjes niet meer gewend zijn te knokken om een plaats .
 • Evert-Jan Barmentloo
  Max past niet zo in de formule 1 cultuur. De formule 1 is verworden tot een clubje dat niet meer racet maar nog slechts een show opvoert dat lijkt op racen. Max wil nog vechten voor een plaats en risico's nemen.
 • Armina de Rooij-Hülters
  Wat een zielig ventje is die Vettel toch. Wanneer gaat iemand hem eens tegen zichzelf beschermen ? Als iets niet gaat zoals meneer wilt gaat hij janken en kiest verbaal de aanval of zoals met Hamilton fysiek. Sneu kereltje.....
 • Marcel Visser
  Vettel is zelf nerveus wanneer hij Max moet inhalen. Omdat het hem vaak niet lukt om (met een snellere auto), Max (met een langzamer auto) in te halen. Waarmee hij moet toegeven dat Max een betere coureur is.
 • Michael Fritzen
  Als Vettel zo goed is als hij zelf denkt had hij met zijn klasse Max gewoon moeten passeren maar meneer laat het kaas van het brood vreten en kan hey slecht hebben dat Max verdedigend er sterk kan rijden. Jammer joh
 • Will Pool
  Langzaam heb ik dat gevoel dat vettel vroeger een meisje was. Altijd wat te zeugen en te huilen. Verstappen mag Toch zeker zijn positief verdedigen. Later in de race doet hij het zelf en Dan mag het scheinbaar wel. Wat een mietje
 • Bennie Smits
  Vettel is kwaad om zijn klapband en plek7dus dan ga je maar zeuren over max verstappen VETTEL IK VOND DIE KLAPBAND VAN JOU WEL LEUK HAHAHA
 • Danny Peulen
  Als hij maar blij is met zijn 7de plaats hij had natuurlijk liever die acties die hij had bij zijn Duitse collega's die mooi voor hem aan de kant gaan zodat hij daar geen hinder van heeft
 • Peter Gunterman
  Volgens mij is Max 4e geworden en mevrouw. Vettel 7e? Dus tja dan moet hij toch weer eventjes een zakdoekje hebben. De rest van de wereld weet wie die betere en meest zekere rijder van de 2 is.
 • Jos van Helvoirt
  Dat zo'n fantastische coureur zich zo verlaagd! Wat een zeikwijf is het geworden, bij Redbull ging het hem te gemakkelijk. Sinds hij daar weg is moet echt racen, en dat is moeilijk voor hem....
 • Sytse Koopal
  Ja Vettel jij mag alles doen iedereen van de baan rijden,maar o wee dat je zelf een keer door een groot talent van de baan gereden word ga je meteen piepen en janken. Je bent een verwende Duitser
 • Saskiaen Raymond
  max te langzaam ?? volgens mij is hij toch echt ver VOOR die jankert geeindigd wordt tijd dat vettel met pensioen gaat geloof ik .hij kan niks meer hebben als t niet naar zijn zin gaat
 • Sita Visch
  Wat een zeur..! Max nerveus?! Er is er maar 1 nerveus en dat is Vettel zélf, en wel voor Max omdat hij beseft dat Max beter en sterker is en juist niét nerveus.. En daar wordt Seb dus nerveus van!!
 • Jeffrey Klaassen
  Max heeft zo weinig ervaring dat die met een langzame auto toch zo'n k*t Ferrari voor weet te blijven. Jammer van die pitstop anders had die er denk ik nog een paar ronde achter mogen brommen
 • Rogier van Strijp
  Bovenaan in het kampioenschap, en zo intens gefrustreerd lijkt het.. zijn start was al ruk, kwam heel mooi terug overigens. maar dat max verdedigd en hij er niet langs kan of durft.. tjaaa.. ;-)
 • Henry van Oost
  Nerveus , te langzaam en onervaren ....... en jij komt hem niet voorbij
 • Wally Risch
  weet je wat meneer Vettel moet misschien zijn BEK nou eens houden word werkelijk kots en kotsmisselijk van die misbaksel , kunnen we hem niet een paar rondjes laten sparren met conor McGregor !!!!!
 • Jenny Merten
  Wat een eikel, kan die nu alleen maar zeuren.....Max kan in mijn ogen wel rijden....hij hft wel op iedereen wat aan te merken als het niet in zijn straatje past. Sorry voor mijn woord gebruik
 • Angelique Vermeulen
  Beetje nerveus Vettel komt er met geluk voorbij vanwege een wat snellere Stop..en ja hoe kun je dan reageren ..hij zou eens voor de Fun met Max van wagen kunnen ruilen om te kijken wie het beste rijd
 • Perry Kat
  deze man moet gewoon met pension hij weet niet meer wat echt racen is deze man heeft zijn knikkers verdiend en wil alleen maar rondjes rijden zonder gedoe,wand als er gedoe komt is het vloeken en janken bah
 • Peter Gielen
  Karma.......dat is je straf Vettel met je grootspraak.......een klapband en geen podiumplaats en max ?....max is 4de geworden, en jij Vettel ?...jij hebt niks op Silverstone Hahahahahahaha.....
 • Aad Menkhorst
  Wat heeft het hem opgeleverd? Prachtige race beelden, waardoor het publiek weer naar de f1 toekomt. Als ze allemaal moeten rijden zoals mijnheer Vettel wil, kan je net zo goed thuis blijven.
 • Tim Schiffelers
  Bij ferrari zitten de twee meest emotionele zeurende riders van de hele formule 1. Hij moet vooral blijven zeuren en hopelijk volgend.seizoen hebben ze dezelfde wagen... dan zal er wel weer iets anders zijn.
 • Frans Kerens
  Jammer. Verleden jaar reageerde Sebastian vaak gefrustreerd en dit seizoen had hij in het begin deze zeikmantel afgeworpen en reed hij weer als vanouds, maar nu lijkt de frustratie terug te zijn.
 • Regina Boumans-Verbaten
  Mafkees, daarom zo vlug de pitsstraat in, je kwam er gewoon niet langs. Als je lef had gehad, had je het nog ff geprobeert angsthaas dat je bent. Max rijd jou in de toekomst het licht uit de ogen.
 • Dick Tanis
  Na Mollemalen (al harkend heel hard fietsen) nu ook een nieuw werkwoord Vettellen (met klemtoon op tweede deel) . Het houd in dat je verteld dat je de ander het altijd fout doet, jankebakke )
 • Cor van Loo
  Bullshit hij rijd niet nerveus hij heeft ballen, je kunt er een heel verhaal over vertellen maar een ding is zeker sinds Max formule 1 rijd is het weer spectaculair en gebeurd er wat.....
 • Peter Scheffer
  Toen Vettel extra tegen Hamilton aanreed dat was pas nerveus !!!! Vraag maar eens aan Hamilton wat hij daar van vond . Het Vettel goed staan om toe te geven dat hij eigenlijk niet tegen Max opgewassen is .
 • Maarten Pablo Vermeer
  Jij Vettel, huilebalk heethoofd en onformule 1 waardig. Vettel denk dat iedereen maar aan de kant gaat, maar zo werkt dat spelletje niet, huilebalk. @Max Goed gedaan hoor
 • Gertjan Wilbrink
  Heb ervan genoten ! Eindelijk word er weer eens echt gevochten om een positie op de baan. Met max is de formule 1 zoveel spannender ! Begon echt op wielrennen te lijken met posities overnemen
 • Jeroen De Groot
  Dat heet racen Vettel!al gaat het om niks of wint hij er niks bij,gaat om het principe!niks in het leven krijg je cadeau!je was mijn favocoureur,maar helaas dat je ben veranderd in een klagende martha
 • Yvonne de Koning
  Zo jammer... nu hield hij zich in... geen gemauw via de boordradio... haalt Max alsnog in op een manier die hij wel durft... en nu toch nog achteraf een collega coureur afvallen om niets... zucht
 • Daniël DS
  Hij is helemaal gek! Wie parkeert in Baku ze auto tegen Hamilton aan omdat die zichzelf niet in bedwang kan houden!! Daarbij rijdt hij op Silverstone in dezelfde bocht ook tegen bottas aan!
 • Joel Lebeau
  Ongelofelijk, hoe kan deze man nu praten over nervositeit en ervarenheid. De man rijdt zelf bij enige nervositeit expres tegen een collega aan. Ga toch eens lekker racen man, zoals Max doet!
 • Axel Ilcken
  Is Vettel z'n eigen actie vergeten. Ik zou m'n mond maar even houden meneertje. Hij kan de druk van Ferrari gewoon niet aan, dat merk je aan alles. Maar eerlijk is eerlijk, Max moet opletten.
 • Johan ten Brink
  Haha..... Wat is hij dan als hij dat nerveuze langzame manneke niet voor bij kan met zijn snelle bak ? Ben dan ook benieuwd wat hij van Riccardo vind, die kan dat manneke ook niet meer bijhouden
 • Barry Rutten
  Die Duitsers lopen alleen maar te zeuren als ze niet 1e worden. Rosberg ook zo....flapdrollen. Vettel kon m gewoon niet voorbij. En als de 33 sneller wordt, kan je m niet eens meer bijhouden pannekoek
 • Matthew Goossens
  Hij is een lachertje met kampioenschappen op zak,duwde eerst max er bijna af en gaat huilen als hem hetzelfde gebeurd.Vervolgend doet hij hetzelfde nog een keer bij Bottas.Crybaby
 • Martin van Goor
  Vettel ziet t aankomen, zijn marktwaarde zal dalen door een 19 jarige "snotneus". Ach, als Ferrari je een contract voor 3 jaar aanbied voor 120 miljoen.... moet je dat toch weinig interesseren Vetteltje ?
 • Bert Bathoorn
  Het is een beetje lullig. Je vindt jezelf de beste van de wereld, je rijdt in een snelle Ferrari en je komt met geen mogelijkheid een negentienjarige coureur voorbij. Wie is er nu nerveus... .
 • Vincent Van Hoogdalem
  Hij moet zeiken op max. Want als je grote baas liever max in dat race stoeltje wil , zal je meer moeten laten zien , dan alleen maar hard fietsen op de fiets van mijn opa. K..... Duitser
 • Annette van Minkelen
  Daar hebben we jankbal Vettel weer. Deze race met de strategie gegokt en verloren en daardoor heeft Max het weer helemaal gedaan en dat klopt natuurlijk. #vroegepitstop #lekkeband #gomax
 • Hugo Ip
  Vettel has always been like that. He used to complain about Webber as well and Red Bull gave Vettel always his way. Red bull is catching up and Vettel does not like it. But we KNOW where he comes from lol
 • Frank Edwin Roffel
  Huiliehuilie..hij is echt de weg kwijt....Geef Kimi een maandje vrij zodat MAX een paar races in een gelijkwaardige Ferrari kan stuntelen...ik denk dat we sebasje in een asylum kunnen stoppen !!!
 • John Osseforth
  Begin dat gejankt van Vettel nu weer, wat Max zondag deed heet racen wat Vettel laat zien heet rondtoeren in een te snelle auto. Ik mag hopen dat ze elkaar zondag a.s weer tegen komen genieten toch
 • Sjef Pruisscher
  Luister ff naar het Engels commentaar die gaan helemaal uit hun dak met die acties Dus laat hem dan maar nerveus zijn Beter als dat gejank van die stront Duitser altijd bah wat een jankert
 • Danny Hofstee
  Vettel moet z'n mond eens houden, ophouden met dat gejank en gezeik. Gewoon racen en rijden wat hij waard is. En op dit moment is dat niet veel. Max je bent een toppertje gaat zo door kerel
 • Mandy Mandy
  Haha meneer kon er weer eens niet voorbij , je zou geld moeten kunnen zetten op zulke wedstrijden na afloop, je weet gewoon wat Vettel achteraf allemaal weer gaat zeggen.
 • Patrick Heinen
  Nee Vettel is volwassen achter de SC een tik uitdelen vieze jankerd. Als je zo veel sneller bent kom je er wel langs zonder pit stop van Max maar nee he die had hij nodig.
 • Ken Langeraert
  Vettel is nerveus! Nerveus omdat Verstappen sneller is, nerveus omdat Verstappen beter is en nerveus omdat hij weet dat zijn dagen geteld zijn bij Ferrari! Nerveuze jankerd!
 • Jeroen Rol
  Het is volgens Vettel nooit zijn schuld. Net als dat hij bewust tegen Hamilton aanreed was volgens hem ook omdat Hamilton iets deed wat hij niet leuk vond. FLIKKER TOCH OP VETTEL. JANKERD
 • Erik En Peet Bolk
  Ohhhhh Vettel heeft weerrrrrrrr eens commentaar Pfffffffff zielig hoor net als zijn handje uit de auto toen max zijn lijn bleef rijden die jonge heeft áltijd wel iets te zeiken
 • Bert Wagt
  Vettel reed bij redbull samen met ricciardo, wie was er beter? Ricciardo. Max rijdt nu samen met ricciardo, wie is er beter? Max. Dusssss....max is beter dan vettel
 • Hans Pendavingh
  Haha hij snapt niet waarom max hem niet liet passeren.... Hij snapt niet dat het een race is en dat het de bedoeling is dat hij hem inhaalt, laten passeren doen we op de snelweg, toch?
 • Harm Vdv
  Heerlijk als ze hun mond het woord laten doen ipv op de baan.. het zijn allemaal jankende mietjes als het erop neerkomt en de media vind al het commentaar weer eens een sensatie
 • René Wortel
  Slechte verliezer Dat mannetje moet eens aangepakt worden zelf word meneer vrijgepleit van zijn actie tegen Hamilton als hij 2 of 3 had geworden hoor je die trut niet Heel naar ventje
 • Silvana Francisco
  Wat een mietje zeikerd is ie toch laat ie eerst maar eens naar zichzelf kijken want hij had veel erger gestraft moeten worden voor zijn rijgedrag das iets waar hij eens over na moet denken
 • Niks Monsewije
  Als iedereen zo aan de kant gaat als hulkenberg dan kunnen we toch beter tennis gaan kijken of weet wat.en met voetbal mag niemand meer verdedigen laat de bal maar rollen.pffff kom op
 • Frederic Staal
  En we weten allemaal dat de heer Vettel een enorme zeikerd kan zijn. Nee laat iedereen maar als makke lammetjes aan de kant gaan, dan krijg je een aantrekkelijke race. NOT!
 • Bart Snoeck Henkemans
  Wat een waardeloze verliezer is het toch, begin van het seizoen ging het goed Vettel blij nu vervalt hij in het zelfde gedrag als vorig seizoen. Dit moet een kampioen voorstellen.
 • Michel Hugen
  Max is gewoon te goed voor hem..dat kan hij niet hebben..hij is bang dat Max met een paar jaar zijn teamgenoot wordt..tja dan is ie geen 1 e rijder meer.. wat een stumpert
 • Franc Harperink
  Hoezo voorbij laten. Het is racen en het gaat om een positie. Het liefst had Vettel gezien dat Max een blauwe vlag gekregen had. Als ie denkt dat ie sneller is moet hij Max gewoon inhalen.
 • Eric Goossens
  Als onze Max in een ferrari of mercedes zou rijden dan zou deze jankerd Max drie keer zien namelijk bij de start bij de finish en op het moment dat hij door Max op een rondje gezet wordt.
 • Willem Kraus
  vettel moet gewoon zijn grote bek moeten houden en zich zelf ff bij de neus pakken als of hij het altijd goed doet op de baan wat een sufkut is het ook man man man
 • Appie Veth
  Ik volg F1 al een tijd Heb Vettel altijd een goede rijder gevonden maar de laatste jare begin het echt een zeik wijf te worden Vent rij gewoon en stop met zwaaien en zeuren
 • Rick Elia
  Hahaha meneer Vettel is niet gewend dat er iemand schijt aan hem en Ferrari heeft en dus moet hij vechten voor zijn plek ipv dat men voor hem opzij gaat! Wat een giller dit!!!
 • Erik Berndsen
  Hij rijd je snot voor je ogen man vuile jankmof. Wat een triest figuur is het toch. Iedereen altijd grote mond over lewis en max zonder deze rijders zou de f1 helemaal saai zijn
 • Pierre Jacqueline Sparidaens
  Max is en blijft Max top om voor alle centimeters te willen knokken waar het ook omgaat dat is ravan!! en mr VETTEL ga aub op dammen vieze vuile jankerd en neem kimi mee aub
 • Patrick Hennen
  Zegt de man die uit frustratie Hamilton een beuk geeft... tja... je hebt gentlemans in de sport als hamilton federer... en je hebt de vettels van deze wereld met een te rijke papa. Jammer
 • Marcel Kaspers
  Max deed niets verkeerd hij verdedigde gewoon zijn positie. Ik heb steeds minder respect voor Vettel.. Je moet er langs zijn en niet naast rijden met een inhaalactie....
 • Wendy Zagers-van Helvert
  Goh verrassend.....die vent is echt altijd geïrriteerd! Dat hij eerst maar eens bij zichzelf gaat kijken wat hij andere flikt, want als ze het hem flikken jankt hij weer
 • Peter Bongers
  Hij moet niet zeuren want hij deed hetzelfde bij Bottas of mag hij het wel en Max niet eikeltje je zit op een racebaan en moet iedereen maar aan de kant omdat jij in een Ferrari rijdt
 • Erik Dekker
  Nerveus, te langzaam en onervaren..... Ik heb Vettel dit nergens horen zeggen! Jullie lokken op deze manier ongenuanceerde uitspraken uit! Jammer! Succes met jullie Max Verstappen Fanpage
 • Marcel van Veen
  John Ten Hoope, deze mafketel heeft vast het verkeerde pilletje genomen gisteren? Hij moet maar het hallelujah gaan predikken bij je nichtje Judith de Lange in het dorp....
 • John Bas
  Wat ik Vettel eigenlijk hoor zeggen is : we moeten treintje rijden in de volgorde die door de verschillende snelheden van de auto's word bepaald.....nee dat is goed voor de sport !
 • Truus Kroesbeek
  Wat is het toch een zielepoot. Je wordt gewoon ziek van deze mam. Hij vergeet oostenrijk en dat hij al strafpunten heeft. En slim is hij ook niet BANDEN. Max deed het zo goed. Top
 • Max Beer
  Mevrouw Vettel moet niet zo zeuren en gewoon rijden. En hoeveelste is mevrouw Vettel geworden? Is zijn eigen tijd vergeten en als hij cadeautjes wilt moet hij naar een cadeau shop gaan.
 • John Venrooij
  Tijd dat die redbull wagen gewoon eens mee kan zonder uit te vallen, kan die nog harder janken die Vettel.. en dan nog n paar races op t nat, komt de ware Nederlander weer na boven!
 • Gwenny Prins
  Vettel, everybody knows that you are a cry baby. Be a man and stop being nauseous!! First it is Hamilton, now it is Verstappen. If you can't stand the heat .then stop racing. Sukkel...!
 • René Van Langeveld
  Hij ziet liever coureurs als Hulkenberg die op Hanger Straight stijf links bleef rijden zodat Vettel en Max er simpel langs konden. Dat is niet een racen. Wat een Jankenbak!
 • Annemieke Korpershoek-Schrijver
  Ach laat m z'n mond houden en naar zich zelf kijken onze max is een topper met z'n jonge leeftijd juist super goed en dat hij een paar keer uitviel kon hij zelf niks aan doen
 • Cor Roelofs
  Zeikerd, de grootste van de wereld, hij verloren door banden slijtage en dan Max de schuld, kijk eens neer zelf een klein kind ben je, je kunt niet tegen je verlies, klojo
 • Ton Van der Heijden
  Wat een lozer, en zo geen sportman, neem een voorbeeld aan Roger Federer, al jaren de meest gelieve sporter en collega in zijn vak. Deze prijs zal Vettel nooit krijgen van zijn collega's
 • Remco De Jong
  Ga nou gewoon weg Vettel!!! Je kan niet racen,je kan aardig voorop rijden. Ik vind je de looser van het jaar.wat loop jij te mouwen zeg je lijkt wel een wijf! Maar dat is wat ik vind
 • Swaas Sanchez
  kan vettel niet beter eens heel lang in de spiegel gaan kijken en zich diep gaan schamen , onsportief en gevaarlijk aggressief gedrag dat getuigd van lkkr veel hersencellen
 • Joost Den Hollander
  Heerlijk. Vooral het laatste stukje. Kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat dit daadwerkelijk zijn woorden waren, deze uitspraak is echt kansloos. Jezelf dubbel tegenspreken
 • Niek van Keulen
  Wij weten inmiddels dat jij ieder die hij niet voorbij kan probeert aan terijden of van de baan drukt kijk maar naar gisteren bij Verstappen, Bottas En in baku Hamilton aan reed.
 • Anne Pasma
  Ik heb wel gezien hoe nerveus Vettel zelf was met zijn poging om max voorbij te komen had hij beter op een mooi recht lang stuk kunnen doen max was toch te langzaam
 • Marco van Esch
  Het is een klein jong. Een week eerder lopen zeiken over een jumpstart welke hij gezien heeft en nu dit weer. Er komen weer tranen bij hem . Ik hoop dat zijn moeder in de buurt is.
 • Lindsey Van Vianen
  Onervaren? Toen hij bijna scheef ging met zn wagen zat hij binnen 3 seconden weer recht, hij heeft dus meer controle over zijn wagen en het stuur dan over de onzin die Vettel uitkraamt
 • Martin Sirre
  Als je zo snel bent Sebastiaan BITCHASS Vettel mot je inhalen op rechte stukken met je DRS open ALSSS je binnen 1 sec achter iemand rijdt . Ipv moeilijk doen in bochten inhalen
 • Patrick Prummel
  MAX EN NERVEUS RIJDEN vettel'tje wordt gewoon verveus als die de staat van" that guy" ziet. Mr.pussy heeft weer gesproken
 • Jimi Langendoen
  Goed de beelden terug kijken meneertje Vettel, wie is er nou nerveus. Aandacht verleggen, noemen ze dat. Jammer dat het bij een pitstop net misgaat. Ik had nog wel wat acties willen zien.
 • Bert Kremer
  Hij mag gewoon zijn lijn verdedigen toch? Hij moet niet zo janken. Hij is genoeg racer om te.blijven proberen alles er uit te halen. Reed tenminste weer eens een race uit.
 • Kevin Lubken
  Vettel is gewoon een sukkel die denkt dat ie zomaar een plekkie kan in pikken omdat hij een snellere auto heeft. Nerd het is een race! Dus je zult moeten vechten voor een plekkie!
 • Norma de la Rie
  die dorpsgek moeten ze eens is een spreekverbod geven, en ze daden laten zien of die dan zo superieuren racers is, wordt een beetje moe van dat stompzinnige geleuter van de grote huil baby
 • Betsy Bosch
  Vettel heeft altijd wel wat te zeuren, bah. Lijkt wel een oude vent. Laat hij naar zichzelf kijken, bewust tegen Hamilton aan rijden. Dat is lekker. Ik ga deze klojo gewoon negeren!
 • Frans Huijbers
  Wehhh, wehhh, wehhhh, wat een huilebalk Ferarri moet maar een nagaan of ze zo'n jankerd in hun tram willen wat wil die nou dat iedereen voor hem aan de kant gaat zodat hij voorop kan rijden
 • Arjan Verstegen
  Jankerd Vettel. Hij moet eens ophouden met janken op iedereen.. Natuurlijk knokt Max voor een plek, wat verwacht Vettel dan, een handje van Max met het gebaar "kom maar". Of niet Jessica
 • Sjaak Van der Geer
  Blijft ook lastig om toe te geven dat Max gewoon waanzinnig veel talent heeft. Vettel voelt de hete adem in zijn nek. Max komt eraan Sebastian.
 • Thijs Bovendeerd
  Vettel is een coureur die denkt dat iedereen hem voorbij moet laten en hij vergeet dat hij in een wedstrijd zit die man heeft geen vechtersmentaliteit Wat een zeurkous opzouten dan
 • Rick Denhartogh
  We moeten ook stilstaan wat Redbull met max doet Hy is nr 2 want se zeggen hy is nog zo Jong ze hide hem langer fast in DE pits about vetted dat Wil speel het zelf wel uit go Max Go
 • Aad Wepster Sr.
  Ja het doet pijn als je les krijgt van een jongere. En hij je aan alle kanten voorbij rijdt. En dan ga je lopen ouwe hoeren. Slechte verliezer. Bah.
 • Arno Klomp
  Ik snap Vettel's reactie wel. Het is ook niet leuk als je als viervoudig kampioen in een dikke Ferrari de les gelezen wordt door een 19-jarig manneke met een enorm talent en grote ballen.
 • Mar Schouten
  Vettel is geen echte racer. Kan alleen op rechte stukken inhalen. De formule 1. is iets te veel voor hem. Alleen met een veel snellere auto kan hij podium plaatsen rijden.
 • Jeroen Dumay
  Wat een kansloze zeur is die vettel. Met zn wapper handje als een ander doet wat hij zelf een bocht eerder ook doet. Geef gewoon toe dat je minder goed bent op de baan.
 • Michael Morillo Morales Janssen
  Snapt niet waarom de nederlander hem niet "gewoon" voorbij liet...... volgens mij snapt hij het niet helemaal haha! Onze gekke duitse King of the Road
 • Ton Janssens
  De eerste wedstrijden hoor je hem niet omdat hij lekker gaat en nu het wat minder gaat begint ie weer te zeiken.. allemaal frustratie! Misselijk mannetje..
 • Will Eestermans
  Mannen deze Facebookpagina wil graag reacties uitlokken om niets dat weten we nu toch allemaal wel, anders lees het stuk nog even opnieuw, er staat namelijk niets in.
 • Carolien Koppelman
  Vettel moet eens op houden met zeuren!!! Op deze manier de aandacht trekken is idd ook een optie. Max durft gewoon zijn race te rijden en ervoor te gaan!!!
 • Alex Bangma
  Nerveus rijd !???, is gelukkig heel wat anders dan gefrustreerd en aggresief je tegenstander letterlijk aanrijden , maar 'huilie'Vettel is dit alweer vergeten , he !
 • Bart Janssen
  Whahaha daarom komt Vettel hem ook altijd zo makkelijk voorbij. Valt ook niet mee als je met al die ervaring zo afgetroefd word door een piemke uit holland
 • Maricella Camp
  Als Max te langzaam was had Vettel hem wel kunnen passeren haha... Vettel kan voortaan beter zijn speen in zijn mond houden, op en naast de baan
 • Remko Bolder
  Nerveus....? Hij is juist de meest zekere coureur als hij een actie maakt en ja, dat gaat weleens mis. Maar de carnavalsoptocht is in februari hoor ;-)
 • Meindert van der Kooi
  Paparazzi.....ik geloof dit verhaal niet eens...zal wel weer een over actieve journalist geweest zijn...als ik alles moest geloven wat er geschreven werd......triest
 • Frank Limpens
  Dat wat Max deed dat is pas racen en zijn plek verdedigen. Vettel is weer op zijn teentjes getrapt. Niet na de hand gaan klagen gewoon racen en thats it.
 • Pascal Gotjé
  Sja je kan er ook een eigen draai aan geven.....dit is pure stemmingmakerij,want ik vond reactie van Vettel niet zo negatief als het hierboven vermeld staat
 • Fons Maathuis
  Ik denk dat Vettel beter aan blaasvoetbal of dammen kan gaan doen. Sinds hij bij Ferrari zit heeft hij namelijk een attitude probleem bij het F1-racen.
 • Henk Bos
  Der bij is 1 der voorbij is 2 . Helaas is max 1 van de weinige die zo rijd . De rest vind et wel best . Laat maar passeren . Is goed voor de kijkcijfers .
 • Kim van den Bosch
  Als je met zoveel ervaring geen eens je banden heel kan houden wat zeur je dan. Een echte Duitser, die kennen geen spiegel, maar altijd zeuren over een ander.
 • Berry Van der Steen
  Haha nerveus nee hij is t ...omdoor een jonge mannetje het af te leggen ...dat maakt hem nerveus ....het is een flapdrol..erg flauw om zo te reageren...
 • Pieter de Vries
  Mooi man, omdat iemand n snellere auto heeft mag je ineens niet meer te verdedigen .. max is er miss niet dirext iets mee opgeschoten ik al kijker wel
 • Jacob Willy Nieborg
  Hij kan het niet hebben dat hij Max niet voorbij kon Lekker blijven janken huilbalk Vettel Sinds max meedoet zit er weer strijd in formule 1
 • Roelina Lijklema
  Dacht dat dit een tekst was van nieuwspaal.. maar dan kunnen ze net zo goed stoppen met racen en op basis van kwalificatie het podium verdelen. Wel zo veilig
 • Jo Alken
  Een mof blijft altijd een mof altijd maar klagen, nooit hebben ze iets gedaan en terwijl zei zelf als het op gelijkenis aankomt er niets van terecht brengen.
 • Rick de Jager
  What a wanker. He is beginning to become more painful to listen to than Hamilton. Please please put Max in a competitive car and allow him to show some driving class.
 • Eddy Meijer
  Ach ja, als niet zelf de ballen hebt om in te halen. Moet je op deze manier je zelf "schoon" praten. Broekie Max, leest je gewoon een lesje verdedigen.
 • Teun Wassenaar
  Nee jij was ervaren toen je in de F1 kwam kneus. Je bent een vieze Duitse mof jankerd Inmiddels 50 races op zn naam onze Max Tijd dat je uit die Ferrari stapt lapjeslul
 • Toon Alphen
  Blijft een zaniker dat ze hem eens goed op het matje roepen en eens flink de waarheid zeggen want hij kan nie tegen zijn verlies en dat is het wat een schijtzak...
 • Cor Griffioen
  Denk dat hij zwaar de pest er in had dat Max niet gezwaaid heeft naar hem toen Max hem voorbij reed met die lekke band hij had zich daar echt op verheugd zo jammer
 • Daan van Oeffelen
  Haha volgens mij is er een op zn plassertje getrapt omdat hij Max nauwelijks op eigen kracht voorbij kan ondanks een veel snellere auto Kram Schrwn
 • Tanja Meijlink
  Wat is het toch een ongelofelijke droetoeter. Gepakt met de pitstop? Volgens mij is Vettel ver achter Max gefinished.... Wederom een gevalletje jank gedrag!
 • Carin Stam
  Die droeftoeter van een Vettel moet zijn grote snater leren dichthouden! Als de RB13 sneller zou zijn dan ziet Vettel Max sowieso alleen nog maar aan de achterkant!
 • Linda Dyaro Van Dijk
  Wat is het toch een triest figuur. Zat de hele race te hopen dat hij stukken zou krijgen en dat gebeurde...hahahaha. wie het laatst lacht lacht het best
 • Linda Brouwer
  Racen volgens Vettel. Ik heb een snellere auto, dus ga jij gewoon aan de kant, dan kan ik als een buschauffeur je gewoon voorbij rijden. Wat een sportman is het toch.
 • André de Bruin
  En dat jij een koekie ben Vettel. Doordat het dit jaar beter gaat heeft meneer ineens weer praatjes. Vorig jaar werd hij door die snotneus gewoon weg gereden
 • Regina Horst Barmentloo
  jankerd En jij gebruikt je handjes teveel Aan het stuur houden ?? En kijk hoe max het doet als je achter hem rijd , kun je wat van leren
 • Niek Neijenhuis
  Vettel moet niet lopen zieken. In het klassement met strafpunten op de superlicentie staat ie bovenaan. Moet zich daarmee schamen als 4 voudig wereldkampioen
 • Karin Frissen Jansma
  Het blijft een misselijk stuk vreten die Vettel . Janken als het niet mee zit !! Als ze allemaal dezelfde motor hadden zagen we Vettel nergens meer. Jankerd dat hij is
 • Autar Roel
  Snap ik dat hij niet meer kan rijden.red bull reclame maken.red bull is .ik kan vliegen .red bull liever bij een vliegmaatschappij reclame maken dan klopt het wel
 • Martijn Heister
  Gaat het goed met hem, dan is hij alleen met zichzelf bezig. Gaat het niet zo voorspoedig, dan heeft hij altijd zijn woordje over anderen klaar. Nare eigenschap...
 • Rogier Kuiters
  Te langzaam... las ik dat nou echt?? Wat een pisvlek zeg, zet ze in een gelijke wagen en laat ze het dan eens uitvechten op een sportieve en eerlijke manier.
 • Richard Wisselo
  Ja en wij weten allemaal dat jij een arrogante eikel bent die vindt dat iedereen maar even aan de kant moet papsnoetn
 • Barry Vriens
  Wat een gelul! Het is zeker geen nerveus rijden wat Max doet! Nee, je moet iedereen erlangs laten! Lekker spannend! Wat een huilebalk die Vettel!
 • John Langerak
  Wat is die Vettel een akelig mietje geworden. Een echte Duitser, afgelopen jaar Rosberg die konstant aan het zeiken was en nou die "nep Schumacher".
 • Robin Jeekel
  Duitsers leren het nooit altijd maar zeiken... Vettel is een klein zielig ventje.....is niet Hamilton dan wel Max...zelf zo perfect... kotsen moet ik van hem...
 • Henri Meijering
  Luister, ik vind die Vettel een kwal van een vent maar deze facebooksite wil idd reacties uitlokken. Daar hou ik niet van. Dus ik kap met het volgen van dit gebeuren...
 • Erik Bruijnen
  Die is helemaal gek geworden, hem voorbij laten het is racen. Dit is dus exact waarom de formule 1 naar de klote gaat. Bottas was ook sneller hij deed het zelfde.
 • Mario van Zijl
  Wat een jankerd die Vettel. Er wordt spectakel geboden door Max in competitie en hij denkt er zo ff langs te rijden.. Die krijgt nog op z'n kl.ten binnen no time..
 • Rob Wijnands
  Daar gaan we weer, Duitse huilbaby. Wie is er constant gestresst, rijd anderen moedwillig aan. Tijd voor een goed schuivertje van deze oberscheisswebel
 • Hendrik Gerrits
  kijk met max is niks mis maar wel met hem en die getinte kwal zij denken dat ze alleen opde baan zijn en worden ze een keer belemmert dan staan ze te schreeuwen
 • Eric Poels
  Niet die zeggen die nerveus andere van de baan drukt !! Hij is gewoon gefrustreerd dat hij met die fiat het niet altijd kan winnen Thats racing Mr Vettel
 • Rick Michiels
  Wat is het toch een naar mannetje. Wordt een keer ingehaald door hem en meteen begint ie te janken... binnenkort word je vervangen door Verstappen vriend
 • Fred Sochacki Jr.
  Nee, zoals Hülkenberg als een sissy meteen aan de kant gaan! Dat zou Vettel natuurlijk wel graag willen, maar Max laat niet met zich sollen. Hij is een echte winnaar!
 • Herman Arnoldus
  Hahahaha, Sebastian.V. wat laat jij je toch iedere keer kennen. Hiermee geef je duidelijk te kennen, dat je de nieuwe generatie coureurs niet meer de baas bent.
 • Guus Relouw
  Wat een pannenkoek, F1 is geen optocht. Die is meestal in februari, je bent van harte uitgenodigd daar gaat niemand je voorbij en mag je ook niet in halen.
 • Ron Vaes
  Tja als je hem op de baan ket voorbij komt moet je wat anders proberen....ecbter heeft de jonhe Max al bewezen dat hij hier ook niet warm of koud van word...
 • Rienk Kamer
  Dat hij nog commentaar op een andere rijder levert na zijn aktie tegen Hamilton. Het is een race en als Vettel zich beter voelt, moet hij inhalen. Jankplank.
 • Gijs van Dulken
  Vettel wil graag gewoon voorbij gelaten worden ? En vraagt zich af wat het Max opleverd.....nou een 4e plaats omdat hij zijn banden wel heel houdt
 • Silvia Materman
  Nee het smoelwerk van Raïkonnen was gezellig op t podium...die 2 passen bij elkaar, een jankerd en een loser op t podium. Max komt er wel, weten ze bij Ferrari ook wel
 • Claude Reynaert
  'Uiteraard heeft Sebastiaan Vettel helemaal gelijk met deze uitspraken. Een meervoudig werelkampioen heeft namelijk altijd gelijk!" Sponsored by Tena Lady.
 • Anne-christien Bervoets
  Die Vettel moet eens even ophouden met anderen bekritiseren waarvan hij aanvoelt dat die hem gevaarlijk kunnen worden.. Max weet wat hij doet
 • Dennis de Jong
  Moet je bek houden kut mof!!!! Dan moet je maar beter rijden ,het is altijd hetzelfde met die moffen kunnen ze niet gewoon winnen gaan ze vals spelen en zeiken!!!!
 • Bea Schwabe
  echt weer klagen die vettel en zijn handje doet hij zelfs bij hamilton wees een goede courreur en ervaar je nederlaag was blij dat je niet op de podium stond
 • Piet Akse
  Vettel kan er niet mee omgaan dat Max beter is, hij moet zich schamen snellere bolide en toch niet langs komen.. En dat zeuren echt weer een Duitser...haha..
 • Ron Kuilboer
  Hahaha.....kansloze vent dit. Kijk maar naar Baku....en daar wordt ie nog niet eens op de juiste manier voor gestraft. Leek mij toch echt een bewussie op Lewis.
 • Ronald Leentvaar
  Ik denk dat Vettel vergeten is waar hij begonnen is, volgens mij is hij bij Red bull kampioen geworden. Dat is hem bij Ferrari nog niet gelukt voor zover ik weet??
 • Jordie Veraart
  Hij snapt niet waarom verstappen hem er niet voorbij liet gaan? Het is een race for christ sake! Is hij z'n blunder met Hamilton vergeten die was schorsing waardig.
 • Jacinta Seriere
  Vettel moet zelf een beetje ballen hebben om hem in te halen een ander laat hem gewoon door maar hij is zelf nerveus om in te halen bij Max durf het niet aan denk
 • Camiel van den Hout
  Hij heeft wel een punt. Max moet ook aan de veiligheid van hemzelf en zijn collega's denken en niet koste wat kost de baan blokkeren
 • Natas Do
  Die vettel kan beter stoppen met F1 hij kan niet tegen verlies en zeker niet aan de kwaliteit en talent komen van Max dat maakt hem nerveus.
 • Slashandrew Zonneveld
  Volgens mij kwam die er zelf niet voorbij dusja met minder materiaal wordt je gewoon tegengehouden! Wat een zeikerd ga race inplaats van janken
 • Marlon Hak
  Denk dat vettel makkelijk praat tot max in een gelijkwaardige auto zit . Dan moet onze vetteltje echt keihard werken voor zijn centen
 • Arjan Rouw
  Max laat zien wat racen is dit willen we zien hier geniet ik van wat hij doet. En vettel is een dikke zeurderd vettel kan nog wat van max leren.
 • Edward Houben
  Duitse pisnicht. ... Let maar op je banden .. altijd commentaar...geluk dat jou rode paardje wat sneller is anders kom je Max never nooit voorbij
 • Leon Oerlemans
  Hij heeft genoeg aan zichzelf, na zoveel jaren rijden maak je de beweging zoals je die maakt tegen Hamilton ik denk dat je dan gepast moet zwijgen.
 • Hielke Bos
  Begin steeds meer tewalgen van die duitser zelf rijd die net zo en dat vind meneer prima?mischien wat meer gas geven en minder zeiken sebje
 • Kaminah Marco Brugman Tijssen
  Pfff echt he magistraal omdat hij in Ferrari rijdt meent hij voorrang te hebben piepers oh wacht wat deed hij vorige week
 • Vincent Greeff
  Dat noemen ze nou racen Vettel, we zijn niet allemaal de hulk die je een plaatsje gratis geven. Bij max moet je er voor strijden. En zo hoort.
 • Elisabeth Van Oosterwijk Swarte
  Zit geregeld op de Duitse autobaan Jeroen... zie ook geregeld die wapperende handjes... arrogante opgefokte Duitsers
 • Rob Doove
  Wat een ongelooflijke eikel is die Vettel toch! Hoe zo gewoon voorbij laten gaat toch om een plaats Pfffff lekker in je heimat gaan janken
 • Alex Wilts
  Vettel voelt zich al te oud voor het racen Hij kan beter een marklin trein kopen Kan die daar Treintje rijden zoals hij zo graag wil
 • René de Weerd
  Wat een zeikerd die Mof racen noemen we dat ! Iedereen zou zo moeten verdedigen ipv zoals Hulkenberg die arrogante Vettel voorbij laat !!!!
 • Henri Bouwhuis-Niekamp
  Vettel moet niet zo mauwen. Hij moet maar eens crities naar zijn eigen rijstijl kijken. Alleen maar zeiken als het voor hem niet goed gaat.
 • Paul de Jong
  Wat een telegraaf artikel! Zo ongeloofelijk slecht vertaald! En dan nog al die halve tamme glory hunters die er serieus op reageren.
 • Geoffrey Jayson Alisha Chantal
  Vettel vat nog een duitse zeikerd douw een rittalin na binnen worde rustig van denk da die zelf zenuwachtig word omdst hamilton in zijn nek hijgt
 • Bob Vw
  Sabrina Ulli Naujock wat een watje dus eigenlijk zegt die wij hebben een snellere auto dus iedereen die niet sneller is moet ons maar voorbij laten
 • Evert Struik
  ik ben Ferrari fan en helemaal geen vettel fan, ik ben geen rijder fan dus vettel hou alsjeblieft je jankbek dicht joh, je zit gdv in een ferrari
 • Pieter Van de Biezen
  Simpel hij is pas 19 moet meer levenservaring krijgen wordt hij rustiger worden komt helemaal goed.... .. vettel is ook 19 geweest en zo begonnen
 • Charles Rensen
  Snik snotter snik jank jank , hij kan Max niet voorbij komen in een snellere auto dus wie is er nou langzaam en gefrustreerd ?
 • Rob van Renselaar
  Ik geloof dat hij de fouten maakt als hij onder druk komt. Maar goed... als 4-voudig wereldkampioen wil je je indekken voor dit soort megatalenten.
 • Patrick Stein Callenfels
  Hij vind zich zo geweldig die jankerd. Als die echt zo goed is en een veel snellere auto heeft dan moet die Max zo kunnen passeren zonder dat gejank.
 • Jacky Goudzwaard
  Duitsers blijven slechte verliezers! En als ze verliezen worden ze boos. En dan gaan ze gemeen doen zoals vorige week bij Hamilton
 • Jurgen Mulder
  Zeiknicht eerste klas die Vettel, eerst tegen max aan rijden, en daarna weer de beroemde hand uit die cockpit omdat max denk oprotten.
 • Lobke Ouwens
  Ja omdat jullie sneller zijn moet hij maar zeggen "kom er maar langs joh!"? Nee er moet voor de plaats geraced worden knoepert
 • Barto Baauw
  Zeker op het randje wat max deed maar goed dat is toch racen. Anders krijg je die inhaal acties zoals op Hulkenberg bah dat was om te huilen!!!
 • Tiger Master
  hahahaha, wat een zielig ventje die Vettel. Hij kan niet tegen MAx op. Max is gewoon goed. Ik hoop van harte dat Lewis kampioen wordt.
 • Lenny Muller
  Hij is gewoon jaloers op het talent van max! Oké hij heb 4 wereldtitels dat is een feit maar als max toen zijn teamgenoot zou zijn had die er 0
 • George Visbeen
  Na dat geval met Hamilton hadden ze Vettel eruit moeten schoppen, wat hij daar flikte is F1 onwaardig. En altijd maar zeiken over anderen.
 • Harry Schuurman
  Whahahahaha Max nerveus er is er maar 1 nerveus 2019 Verstappen naar Ferrari.....Vettel op het 2e plan whahaha
 • Ellen En Eric Vermeer
  Gelul hij kan gewoon max niet passeren en daarom geeft hij dit commentaar hij kan beter max complimenten geven voor iets wat hij zelf niet kan
 • Ronald Reppel
  Wat een Duitse paardelul. Als dit waar is dan is dan heeft tie een lichte tia gehad. Wat gebeurde er in baku. Pislul. Beetje klaar met die gasten.
 • Joey Hofman
  Omdat die huilebalk er niet voorbij komt trieste gozer blijft het ,, max keep up the good work play hard keep pushing 33
 • Rian Korblet
  Vettel , jij kan beter een dag voor of na een solo race doen. Geef vervolgens de tijd maar ff door. Dan zijn wij allemaal van jouw gejank af!!!
 • Jos Veugelers
  en te langzaam komt niet door Max maar door de moter maar hopelijk vinden ze toch nog het nodige vermogen in het volgende deel van het seizoen
 • Richard Pronk
  Ongelooflijk dat iemand met het niveau van een pinguin in de Formule 1 mag rijden O nee, sorry......nu doe ik de pinguins tekort
 • Raymond Pomp
  Vettel is zelf een klein kind altijd mey ze comentaar zet max maar in een ferrari of mercedes rijd die iedereen eruit raar mannetje die vettel
 • Willem Bosscher
  Door dit soort figuren als Vettel kijken er steeds minder mensen naar F1, dan mag je straks niets meer. Neem een voorbeeld aan moto gp.!!!
 • Sjaak Snoeren
  Nou nou Vettel, zelf moedwillig tegen een collega aanrijden en dan met dit commentaar komen omdat je er wederom niet voorbij kwam!
 • Marlies Strijbos-Goossens
  Denk dat dit mannetje er meer last van heeft! Max weet wat hij doet.. Hij nog steeds niet als hij moet gaan inhalen.. hij nog steeds niet..
 • Ard Bakker
  Het ging om P3 dus natuurlijk verdedigde Verstappen die plek! Helaas is de Ferrari sneller. Vettel is een prima coureur maar wel een zeurpiet! #goMax
 • Willy van Iersel
  Als Max de auto van Vettel had kon die jankerd wel inpakken. Als Max zo langzaam was waarom ging huilebalkje er dan niet fluitend voorbij?
 • Johan Loonstra
  Wat een druif van een kerel weg weze met die jankert van vreselijke kloothommel jan botsauto . Doosje strikje en heel rap weg wezen met deze druif
 • Corjan Rodenburg
  Zegt de man die z'n bandjes kapot remt op het moment dat bottas in z'n nek begint te hijgen Mikki Stefan Florian Joey
 • Misi Tóth
  What the hell are he talkin about? Max aint too fast, but you couldnt overtake him with your fucking faster ferrari, cryer primadonnA
 • Dennis Geenen
  Wat een zielig mannetje. Altijd maar zaniken en zeuren over anderen. Max is in mijn ogen de enige die op de baan met hand en tand verdedigd.
 • Miranda Coehoorn
  Pfff nou nou OMG!!!! precies kan hij niet hebben die vettel slechte verliezer.
 • Berry van Nuffelen
  Man man het word tijd da diee vetel stopt . Wa kan diee zage seg . Hij rijd 2keer iemand van de baan en als ze het zelfde bij hem doen ist gejank .
 • Danny Krukkert
  Thimo en ja hoor. Daar is Mr jankerd weer! Was te verwachten. Maar ondertussen wel ff Hamilton rammen en zelf precies dezelfde acties uitvoeren!
 • Danny Mosterd
  eerste klas aandacht trekker de Vettel meneer denk dat hij een grote topper is voorlopig kijk hij nog steeds na Hamilton ze achterkant
 • Wilco Schippers
  Tuurlijk Herr Vettel, wacht maar tot jullie ooit samen in 1 team zitten. Better start thinking about your retirement. #liveyourlifetotheMax
 • Trotse Oma
  Onze plaspop Vettel is zo jaloers op onze max ... Hij kan het nooit winnen heeft geluk met de Ferarri kwa rijden kan hij niet aan max tippen
 • Juraj Pals
  Wat een ontzettende huilebalk die Vettel. Laat hem maar samen met Sainz in 1 team gaan rijden.....Max zie ik eerder samen met Hamilton rijden.....
 • Sascha Hurkens
  Cry baby Vettel Max doet niks fout, als je sneller bent moet je hem pakken op de rechte stukken, niet op de technische
 • Dennis Klok
  Vettel moet niet zo Janken en gewoon doen wat ie moet doen maar hij is een beetje gefrusteerd dat ie niet meer wk is en kan worden
 • Erwin Kulletje Haak
  Denk dat de meeste heren vergeten zijn wat ?acen inhoud dat het in treintje rijden en plaatsje wisselen tijdens de pitstop racen is
 • Aniek Kempeneers
  Zegt degene die met een snellere wagen een pitstop moet maken omdat deze 4 voudig wereldkampioen de "nerveuze" verstappen niet voorbij komt
 • Martin de Koning
  Had ik het me niet gedacht, Vettel kan er niet tegen dat Max 10x beter rijd dan hij. Vettel is afgeschreven alleen weet hij dat nog niet.
 • Joost Schaap
  Wat een mietje en huilebalk. Rij je nu in een race auto of doe je mee in een optocht. Niet zeiken en gewoon in halen als je dat lukt.!!!!
 • Stef Van Boeijen
  Gewoon negeren... met zijn handjes dat is niet nerveus.. en te langzaam? Hij kwam max écht niet voorbij met zijn
 • Peter Kessen
  Nee Vettel je hebt het fout. Jij word nerveus als Max je op de hielen zit want je weet dat jij je plaats gaat afstaan. Angsthaas
 • Gabi Koonings
  Klinkt als onzin en een butthurt Vettel. Hij rijdt scherp defensief als ie dat moet doen, verdedigt fel. Prima. Maakt racen weer spannend.
 • Jeroen van Dam
  Wanneer komen er nou eens strafpunten voor dit soort besmettingen van de sport. Iedereen heeft gezien dat Max niets te verwijtten valt!
 • Patrick Jansen
  Die vent spoort niet want hij weet gewoon dat wanneer max in een Mercedes of Ferrari stapt hij sneller is dan degene wie er nu in rijden
 • Jan Tuin
  Vettel moet niet zeuren. Hij is gewoon pist-off ivm dat Max zijn records heeft afgepakt. En dat hij spijt heeft van de overstap naar ferrari
 • Elmar Bergmans
  Marcel, vettel is betrokken bij 95% van alle incidenten met wie dan ook. Hij zou toch moeten inzien dat het aan hem ligt zou je zeggen.....
 • Laszlo Petro
  Vraag mij eigenlijk af wie hier de JANKERS zijn volgens mij een heleboel Hollanders,man man en wat kunnen jullie een potje zeiken OMG.
 • Jaap Jongejan
  Vettel kan de druk niet aan van Hamilton en gaat dan maar weer wat roepen, eigenlijk verdient hij een berisping met dat irritante vingertje! GO MAX
 • Simone van Duijvenbode
  Als hij zo langzaam was, dan was hij er toch zo voorbij? dat lesje werd toch wel door Bottas en Ricciardo wel bewezen
 • Ans van den Berg
  Lachen < Max wilde mij niet voorbij laten gaan. Hij was te langzaam. Vettel geef dan zelf meer gas zodat je er voorbij kan.
 • René Marouska Jagt
  Volgens mij stond max op de 4e en jij niet stumper en als hey niet snel genoeg was was hem dan gewoon voor bij gegaan honde kop
 • Richard Senli
  En we weten allemaal dat jij altijd wat te zeiken hebt wanneer het tegen zit! Kijk anders even wat DVD's van Schumacher terug...
 • Jeffrey Djeyent Lachmansingh
  Dus met andere woorden moet je omdat je langzamer bent dan degene achter je, (die sneller is) maar voorbij laten
 • Patrick Kroon
  Vorig seizoen is vettel maar 1 keer ingehaald. Door max in brazilie! Gisteren haalde max hem zelfs 3 x in!!! Wie is er langzaam??
 • Marinus de Bie
  Dit is gewoon ouderwets racen,en als Max echt zo langzaam is dan moet die Ferrari er toch zo langsheen knallen?
 • Jeroen Vogelzang
  Whahahahaha Max rijd nerveus??? Vettel wordt aub een komiek en stop met racen. Jankerds worden geen wereldkampioen.
 • Ron Ribbelink
  De enige die deze saaie race nog kleur heeft kunnen geven is Max en Vettel zeikt daar weer over, pfff. Boeiend.
 • André Siemonsma
  Wat een dwaas, zou eerst eens de beelden moeten kijken. hij duwde Max eerst van de baan en kreeg toen zijn verdiende loon.
 • Remco Endeman
  Wat een zielige lul is het toch ook! !ga maar blijf van max af zwakzinnig kut ventje! !!
 • Douwe Wiegman
  Waarom gaat Max niet gewoon aan de kant omdat wij sneller zijn? Dan kan je beter een dragrace organiseren Sebastiaan.
 • John Veraart
  wat een verschrikkelijke zeurpiet is die Vettel toch max toont zijn ballen en vettel reageert als een kleuter.
 • Bertus Benjamins
  Prachtig al die reacties op fb, helaas hij leest ze niet, en iedereen weet Max zijn tijd komt wel, dan zal hij wel anders piepen.
 • John Stokx
  Dus Max moet de deur openhouden voor deze fieper. Kop houden en doen waar je rijkelijk voor betaald wordt. RACEN dus
 • Peter Schnorr
  Vettel vond ik voorheen wel sympathiek maar de laaste jaren is het echt wel een jankert geworden en arrogant ook
 • John En Sandra Bravenboer
  Grappig dat Vettel dat zegt na wat hij bij Hamilton flikte vorige keer. Er is er maar 1 die gestresst is en dat is Vettel zel
 • Imke Wesemann
  Jankerd is het! Eindelijk wordt er weer een beetje gereden... Max, we hebben hier van je verdediging actie genoten
 • Phil Smit
  Hahaha ik zag Vettel nog in de achtergrond voorbij rennen tijdens het interview met Max... zag er wel grappig uit
 • Marco Kooij
  Als pipo wint is er niks aan het handje......maar oh oh als het niet gaat zoals hij wil. JANKERT met hoofdletters bah.
 • Marnix van Baarle
  Ga lekker botsautootje spelen met 1 hand aan het stuur.wat trouwens gevaarlijk is.liever nerveus dan gevaarlijk!
 • Mike van Tilborgh
  Carlo Dommisse onze cry baby is weer eens op zn pik getrapt omdat hij stront word gereden door de 19-jarige knul
 • Leo Klein
  Das deutsche heulbaby laat weer van zich horen hoe nerveus hij zelf rijdr heeft de hele wereld in Baku kunnen zien
 • Jan Smit
  Mensen reageer toch normaal je verlaag je zelf ,Vettel is wel 4 x W kampioen ,Max is echt goed maar de tijd zal leren.
 • Dik Vries
  Haha, het gebrek aan hersenkracht. Hij bedoelt natuurlijk dat Max een geboren talent is en dat hij daar nerveus van wordt.
 • Loke Westhoff
  Word zo verdrietig van die jankmuil, kan hij niet beter met een rollator gaan lopen, F1 is veel te griezelig voor hem
 • Wil Wagemans
  Als Max zo langzaam is dan mag het voor een meervoudig wereld kampioen geen probleem zijn hem te passeren. Ehhhh
 • Peter Den Uijl
  Ik heb vettel dit nergens horen zeggen alleen dat hij vast zat achter verstappen en dat was bij de Engelse dus
 • Ria Fischer
  Wat ben jij en eikel Vettel, je kunt wel een F1 coureur zijn, maar dat wil niet zeggen dat jij het allemaal weet.
 • Frans Kastelein
  Kan die Vettel niet op zouten ben echt geen fan van Max maar jij gaat er wel voor anders ist zo saai Peter Jansen
 • Erik De Witte
  Haha. Schijnbaar niet snel genoeg anders had hij er wel voor bij gekunt die blaaskaak. Max weet wat racen is
 • Eddy Scrapke
  laat ze dan 1 voor 1 starten en verboden inhalen dan is iedereen gelukkig behalve de kijkers , er moet een race zijn he seg
 • Bart van Rooij
  Denk dat deze zeur Duitser gewoon naar zich zelf moet kijken !! Pure frustratie dat hij hem niet voorbij kon gaan .
 • Sebastiaan Maes
  Die jankmof moet Zijn tyfusmuil eens een keer dichthouden, want die stinkt naar uitlaatgas van de redbull auto
 • Raymond Hessels
  Denk dat ze nog wel een stoeltje voor hem hebben bij het Pieterburen F1 team ... zitten genoeg huilers in ieder geval !!
 • Jacqueline van der Vloet
  Zeiksnor die Vettel.... als je het op de baan niet lukt Max te passeren dod je het lekker via een pitstop.... Man man man
 • Gé Terhaag
  Vettel kijk naar je zelf, daar heb je meer als voldoende aan, en kijk hoe Max rijdt daar kun je ( misschien) van leren
 • Paul Veurink
  Dus als iemand Vettel in de spiegels zit moet je maar rustig aan de kanten gaan? Word het wel makkelijker van
 • Marnix Veldkamp
  Geef maximaal een Ferrari en dan is vettel in geen velden of wegen meer te bekennen rijd max hem helemaal aan stront die vettel
 • Micha Ploeger
  Whahaahhaha, alle rijders en kijkende fans weten wat voorn jankmuil Vettel is. Sebastian, move over..... the new kid is coming!
 • Jamey van der Veeke
  Zet ze bijde in de zelfde auto laat ze een wedstrijd rijden en daarna zullen we zien wie er nerveus rijd haha wat een grapjas
 • Michael Dokter
  Jij kunt er niet voorbij en je frustraties weer via de media tonen t wordt tijd dat u geschorst wordt mien jong
 • Jos van Veldhuizen
  Kan die jankert niet naar de creche of zo, geef hem een ijsje en een zandbak. Wat een misselijk figuur is die jochie geworden.
 • Vivian Smeets Geurten
  Als ze Vettel nou eens de auto van Max geven en Max die van Vettel eens zien wie dan de meeste wedstrijden wint........
 • Danny de Koning
  Dion. Ik zie dat je gereageerd hebt maar kan je reactie niet vinden. Maar ik denk dat je het er NIET mee eens bent
 • John Kuipers
  Op de Kermis is er nog een ECHTE BAAN voor Herr .Botsauto !
 • Geo Spriensma
  Geert de Jonge, Koenraad Ridderbos, iemand die niet kan hebben afgetroefd te worden door een 19 jarig hollandertje
 • Marc Hesselberth
  Nerveus Zegt "de jankert" Nog ff en dan mag ie 2e viool spelen bij Ferrari. In dienst van Max
 • Jack van Bennekom
  Vettel reed exact hetzelfde de eerste jaren en maakte veel meer fouten en is vergeten wat echt racen is vind ik
 • Michael Boon
  Word je schijt ziek van eindelijk weer eens iemand met ballen die durft te rave ipv het bekende F1 treintje netjes achter elkaar
 • Timothy Van Heijningen
  Max hield zijn lijn en verdedigde fair. Vettel moet eens naar zichzelf kijken. Duwde Max en Bottas van het circuit.
 • Angelique Wiegman
  Vettel knijpt hem gewoon hahaha het is dat het karrettje van max niet optimaal is anders lag vettel elke race ver achter hem
 • Marco van Deventer
  Ja. Als iedereen aan de kant gaat kan ik ook wereldkampioen worden. Als je dan zo snel bent, dan kan je er toch gewoon langs?
 • Rob Meijers
  Kut zielige duitser weer zet ze in gelijkwaardige auto en hij ziet alleen de achterkant wat een zielig figuur die vettel
 • Addie Leeggangers
  Stink mof ga ergens anders zitten janken je moet gewoon eerlijk je eraf gereden door een kereltje in jouw ogen 19 jaar oud sukkel
 • Rob Groote Woortmann
  Die grote zeiker uit Duitsland had een echte straf moeten krijgen.. had hij misschien eindelijk zijn rot kop gehouden
 • Trijntje Alles Nap
  Zie je wel.....dikke zeurdert die Vettel. ALTIJD over iedereen wat te zeuren. Hij vergeet dat het een RACE betreft.
 • Gerd Grebe
  Huilebalk, vergeet zijn eigen manoeuvres, kijk eerst in de spiegel, wat zie je? Een over het paard getild mannetje
 • Harm Matthijssen
  nog even en Vettel wil knipperlichten op de auto en adaptive cruiscontrol inclusief lane-keeping-system tijdens de race
 • Tim Tierens
  volgens mij was Vettel in zen vorig leven het beste schaap van de kudde, kan geen enkele zo goed mekkeren
 • Evy Weygers
  Het is en blijft toch een zielig klein kind....foei foei....die horen niet thuis in de grote mensen wereld als de F1....
 • Jo Senden
  Huilebak Vettel moet maar weer eens naar de kartbaan gaan. Kan hoj leten racen. Wat een vetwend akelig mannetje.
 • Cor Reinhard
  Zegt de man die zijn auto in die van zijn tegenstander boort. En tijdens dezelfde race bij hetzelfde deed. Gewoon negeren!
 • Frank Van Reij
  Dat vingertje van Vettel...die zou eigenlijk langzaam en onervaren even in zijn poeperd geduwd mogen worden...
 • Jos Koop
  De rijstijl van max is eenvoudig door vettel goed te dwarsbomen gaat dat ten koste van vettels banden wat hierbij goed is gelukt.
 • Arjan ten Brinke
  Zie die ogen!! Een bang konijn wat in de koplampen van een auto kijkt. Er is er maar één nerveus en dat is Vettel!
 • Frank Dekkers
  Dat vettel er lekker af knalt met hamilton in Hongarije. beide zijn het arrogante sukkels die bang zijn voor Max
 • Gerrit Olthof
  Echt een Duitser hoor ik ik ik ike en de rest kan stikke,echt een slechte Duitser, het licht altijd aan de ander
 • Edwin van den Berg
  We weten allemaal dat vettel graag de laatste tijd kan zeuren om niks. En dat voor een 4 voudige kampioen...
 • Ger Geelen
  Vettel je moest maar eens stoppen met race. Het ligt altijd aan een ander maar niet aan jezelf. Trieste man ben je
 • Mark Vroone
  Hou eens op met janken vettel. Als max in jou ferrari had gereden had je hem zien rijden ver bij je vandaan.
 • Jeffrey Langerak
  Max is een van de weinige die verdedigt anders kunnen we het net zo goed de f1 parade noemen.
 • Joke Musman
  En we weten allemaal dat Max de deur dicht gooit als jij er achter zit Tom Smienk geef die man een ballon
 • Frans Corveleijn
  Zeurbastian vettel moet lekker zijn mond houden en laten zien waarom hij 4 wereldtitels heeft
 • Rob Heestermans
  Ja, Vettel kan alleen maar op het rechte stuk inhalen met 100 of meer pk! Zo kan iedereen inhalen!
 • Chantal van Os
  Als het op stuurkunst aan komt rijd max Vettel snot voor zijn ogen dus Vettel zeur niet zo
 • Jouke Hilverda
  Je gaat met voetbal toch ook niet zomaar iedereen langs je laten lopen? waarom in de F1 dan wel?
 • Ruud Beukers
  Hij moet eens naar zich zelf kijken aangezien zijn aktie tegen Hamilton en het was gewoon racen gister
 • Robin Heinsbroek
  Wil wel eens zien max in een Ferrari tegen vettel. Dan staat ie constant achter max die jankebal
 • Pascal Jessica Veldt
  bah bah... Silverstone was de 50ste race van Max. 300+ punten. Hoeveel punten had Vettel na 50 races?
 • Jeroen Fleer
  Oh ja meneer Vettel heb je het publiek gehoord tijdens de race een en al applaus dus GTFO HERE!!
 • Richard de Lauw
  Dries, Toch gejank van Vettel dat Max zich niet liet inhalen. Wat een jankbal is dat toch...
 • Erik En Peet Bolk
  Altijd wel iets te zeiken Vettel b.d. jankerd is het pasta pippo Vettel Pfffffffff zielig figuur is het
 • Andre De Gooyert
  Pff, zeikerd. Als de pitstop van Max soepel was verlopen had hij er nog een rondje of 10 achter gereden.
 • Roy van Iersel
  Geef hem een Ferrari of Mercedes en je kan zijn achterkant voortaan ALTIJD bewonderen VETTEL MOUW...
 • Gerben Snoeijink
  Wat een jankerd blijft het toch, verschrikkelijk ja. Is ie zijn eigen manoeuvre al weer vergeten
 • Peter Rademaker
  Haha geweldig! Tja best een opgave om die verstappen voorbij te komen. Ach mooi laten lullen
 • Kevin Koevermans
  Je miet niet blijven verdedigen, maar de lijn volgen... Nee, meneer Vettel, zo werkt het niet.
 • Helga Vis
  Roses are red and violets are blue.Get out of the way or vettel complains about you !!#:-)!!!!!!
 • Peter van Dijk
  Hoe harder de huil baby jankt, hoe meer ik het zie als compliment richting Maxxie ;-) #GoMax
 • Manolito de Jong
  HAHAHA WAT EEN KNEUS,JE KEN NIET WINNEN DUS DOE JE HET OP ZO N MANIER,ZIELIG MANNETJE PFFF
 • Rogier Tolsma
  Haha te langzaam. Zet hem maar in jou Ferrari Vettel dan wil ik het nog wel een keer zien.
 • Donny de Mos
  Weer een domme titel. 'te langzaam' wordt in jullie titel in de verkeerde contest geplaatst
 • Piero Carta
  Wordt toch tijd dat hij echt eens zijn grote mond dicht houd, wat een huilebalk is hij toch pffgggg
 • Vera Rozenberg
  Whahahha vettel word zebuwachtig als ie achter max zit. Heb max nog niet zenuwachtig gezien
 • Bart Janssen
  Man geef max een betere wagen en hij rijd ja met je grote bakkes strond voor je ogen jank lip
 • Nienke Hilbrand Stiepel Rozema
  Als je niet kan racen Vettel, ga dan lekker in de botsauto's zitten, want dat kun je blijkbaar beter...
 • Frank Waltmans
  Wat een huilebalk is het toch geworden van die grote kampioen van ooit is niets meer over.
 • Sayen Xavi
  Vettel hou bloos je waffel dicht en kijk eens na je zelf met je botsauto acties #max #beest
 • Alfons Menten
  Hij is van kapot te vallen dat hij niet max kon inhalen . Achterlijke pruus . Buiten ferarie is hij nergens .
 • Cris Bohn
  waar komt dat ineens vandaan?? ze vonden het beiden een fair gevecht. weer een verzonnen bericht?
 • Berry Roijackers
  Te langzaam klopt maar dat ligt aan de auto. Wacht maar als hij samen met vettel in een team zit
 • Han Verbeek
  Een doos zakdoeken halen voor die rasechte Duitse Jankend ..wat heeft die jankend zelf gedaan bij Hamilton?
 • Gideon Que
  Zijn er straffen uitgedeeld aan Max voor een 'eventuele' actie #MoveAlongPeople #HeerlijkVerdedigdMax
 • Ger van Ooijen
  Hij verteld een heel verhaal, maar inhoudelijk zegt hij niet veel. Dus eigenlijk niets!!! Grapjas
 • Maarten Rol
  Doeber ken er niet tegen dat hij door een 19 jarige dol gereden word, massel dat die ferrari sneller is
 • John Uijen
  Tja, met ervaring mag je je collega rammen, en daarna lopen drammen hij heeft het gedaan. JANKERT
 • Marietta van der Geest
  Vettel draait de boel om. Max rijdt uiterst zelfverzekerd en Vettel wordt daar nerveus van.
 • Marieke Bouwmeester Heijden
  Die baby moet zijn mond gewoon houden en eens lekker naar zichzelf kijken. Max is net 19 duh
 • Edwin Aalderink
  Zonder Verstappen is de formule 1 saai, dat zegt toch genoeg, Max moet altijd zo blijven rijden.
 • John Hagemeijer
  Hij kan beter zelf iets minder nerveus rijden.....hadden zijn banden het mischien tot de finish gehaald
 • Hans Van de Wiel
  Ik kan me nog een nerveus en onervaren talent bij RB herinneren #alsjeoudenbangbentmoetjestoppen
 • Raimond Wehrens
  Doet pijn he........als een manneke van 19 op wereldniveau meedoet. Learn to live with it Sebastiaan Vettel!!
 • Dini Van De Sluis
  Wat een pieperd zeg rij gewoon de race en blaag geen andere coureurs af als je niet kan winnen
 • Frank Van Os
  Ja hoor!! Daar is ie weer onze grootste en onsportiefste JANKERD!! Zielig figuur!!
 • Peter van Velzen
  Haha die Duitser is echt helemaal de weg kwijt. Over nerveus gesproken hij zit tegen een depressie aan zeg
 • Raymond Kamphuis
  Dit hele verhaal is uit de duim gezogen vettel heeft het niet eens gehad over max vlut pagina
 • Tim Den Haan
  Tjonge, Vettel leer eens racen. Als jij verzaakt is het een ander zijn schuld. Ga met pensioen of zo...
 • Nick Leijten
  Wel typisch dat die gast altijd commentaar heeft als hij zelf een slechte race rijd. Anders hoor je hem niet.
 • Winfried Bruinsma
  Max is daar om te racen en niet om anderen ruim baan te geven. Ook niet als ze Vettel heten ;-)
 • Martijn Ottens
  Anders laten we Vettel met Verstappen eens in een gelijkwaardige auto rijden, dan piept hij wel anders.
 • René de Jonge
  Mwuuuuaaahhhhaaa Vettel die er niet langs komt en dan loopt te huilen.... Eddy wat zeg jij ervan?
 • Andre Holtzapffel
  Hij is duidelijk ervaren en weet wat ie doet dat zagen we tegen Lewis
 • Paul Cortvriendt
  Wat een sukkel, hij moet eerst eens naar zijn eigen kijken! Is gewoon bang voor zijn stoel. Huilebalk
 • Martijn Hoving
  Die knakker kan het niet aa zien dat er mensen zijn die beter dan meneer vettel zelf zij. Wat een huilebak
 • Gerrit van Veen
  Wat heeft hij de vorige keer bij Hamilton geflikt , dat was echt smerig maar daar hoor je Vetel niet over.
 • Danique Dekkers
  Femke Dekkers John Dekkers Jeffrey Ks Caution! Angry Vettel!! hij moet niet zo vettelen
 • Ans Scheffer
  Hij jan gewoon niet verdragen dat iemand hem blokkeerd maar Vettal mag blijkbaar alles scheisse
 • Xander Salden
  hoeveel gp's had Vettel gereden op zijn 19e? En hij startte natuurlijk met een brok ervaring.
 • Frank van der Maeden
  Ik denk dat Max, als hij in een gelijkwaardieg auto rijdt, de hele top drie op eern hoop rijdt!
 • Sjef Dubois
  Heerlijk toch.... Wat je niet kunt pakken ga je proberen onderuit te halen. Typisch "Vettel".
 • Paul Jacobi
  Het blijft een zeikwijf die Vettel. Paar ronde later doet hij bijna exact het zelfde bij Bottas
 • Tony Pluymakers
  Bah, wat een reactie, heeft altijd wel wat te mekkeren. Is hij altijd volgens de regels aan het racen?
 • Jessica Pellegrom
  Ken die Vettel ook nog wat anders dan alleen maar op een ander zitten vitten? Vermoeiend persoon.
 • Bertil De Groot
  Jaaaa en ondertussen heb je je banden aan flarden gereden .... pffff en nu snel terug in je grot
 • Dries Zwikker
  Wat een gelul Vettel als je dit echt hebt gezegd. Bah leider van dit kampioenschap onwaardig.
 • Erwin Kalmeijer
  Een hoop mensen moeten het zich aanleren om een eikel te zijn, bij Vettel komt het van nature
 • Guido Hendrix
  Wat een jankbak. Beukt tegen Hamilton aan, en nu weer met het moralistische vingertje wijzen.
 • Nick Loman
  Wat een zware kneus die vettel het altijd wat te zeuren over max . Komt tie nog wel achter he
 • Gerrit van Urk
  Precies Vettel we hebben Max gepakt met de pitstop want anders kwam je er niet langs
 • Loes Wevers
  Nerveus? Als er één een koele kikker is, is het Max wel. Vettel moet niet zeuren, maar gaan racen.
 • Randy Schoot
  hahaha max een jonge hond wat de oudjes op de baan niet gewend zijn nu moeten ze werken voor het geld
 • Arjen Ringel
  Laat Max 1x in zijn auto rijden dan weet vetteltje voor eens en voor altijd wat nederigheid voelen is
 • Hans van de Zande
  ik denk dat die jankzak geen recht van spreken heeft, zeker niet na die actie tegen hamilton.
 • Ferry Goorts
  Dadelijk een keer team genoten last hij jou alle hoeken zien vettel kun je nog harder jankerd
 • Marcel En Jolanda V Crey
  Vettel ga met je driewielertje bij de poort van de kleuterschool staan janken zielig mannetje.
 • Appie van Zeeventer
  Ga ergens anders janken! Lellebel , ga uien schillen dan hoef je geen tranen meer op te kroppen, Pisvlek !
 • Bert Braam
  Vettel is een grote jankert. Hij heeft een grote bek. Ik zou bijna zeggen dat hij een grote lul is.
 • Sylvia Hameka
  Jee Vettel je wordt steeds zieliger,lijkt wel een klein kind die zijn meerdere moet erkennen in Max
 • Sander Gevers
  Max vecht tenminste voor zijn positie. Hulkenberg bijv. liet Vettel zo passeren zonder enige actie...
 • Peter Wortel
  Vettel heeft zeker niet hoeven leren. Voorlopig zag hij alleen de achterkant van Max. Wat een lummel.
 • Monique Den Brok-Clout
  Misschien kunnen jullie dan beter niet reageren op zo'n opruiend, niet op waarheid berust bericht.
 • Benny Zwart
  hahaha hij is zo langzaam dat die jankert hen niet kan in halen hoop dat die huilebalk snel stop
 • Jan Seuren
  Zolang er geen blauwe vlag is moet je vechten voor je positie ongeacht wat er achter je zit.
 • Glenn Cami
  Hoe niks opgeleverd? Vettel is vroeger moeten gaan pitten waardoor zijn banden het niet uithielden.
 • Ruud Kempen
  De grootste huilebalk van het hele F1 circus. Vergeet z'n eigen onsportieve gedrag, bah.....
 • Pascal Vaassen
  Wat een baby gaat ie nu weer beginnen laat hem eerst is naar zichzelf kijken het is race wedstrijd
 • Jerry Impelmans
  Als het aan Vettel ligt krijgen we bij F1 ook afzonderlijke banen zoals bij de bv hordelopen.
 • Ger Hoedemakers